Principal » Internet » Evitați instalațiile de actualizare a creatorilor? Windows o va aminti despre ea

Evitați instalațiile de actualizare a creatorilor? Windows o va aminti despre ea

Internet : Evitați instalațiile de actualizare a creatorilor? Windows o va aminti despre ea

Actualizarea pentru creatorii destinată Windows 10 se duce la utilizatori de la aproape 3 luni. Deși noua versiune nu a ajuns încă la toți utilizatorii și la sfârșitul lunii mai au existat mai puțin de 20% din computerele cu acest sistem, Microsoft a decis deja să se asigure că nimeni care să poate face upgrade-ul a fost deja în măsură să-l ignore cu ușurință - sistemul va părea încurajarea notificărilor pentru a efectua instalarea.

Aceasta este o acțiune similară la care Microsoft a folosit anterior premiera primei versiuni a Windows 10. De data aceasta, mesajul vă va încuraja să actualizați setările de confidențialitate, care este un pas esențial al instalării actualizării creatorilor. Schimbarea va fi posibilă oprirea în timp, dar de până la cinci ori - în acest fel Microsoft dorește să "forțeze" toți utilizatorii să finalizeze instalarea:

Fiind la curent cu cele mai recente caracteristici și actualizări de calitate, puteți fi sigur că utilizați cea mai sigură versiune a Windows 10.

Frecvența și tipul de notificare au decis să se adapteze la versiunea sistemului pe care îl avem. Datorită acestui lucru, utilizatorii Windows 10 din versiuni direct precedente de actualizare a creatorilor vor putea conta pe mai puțin de Windows 10 în prima ediție (1507), pentru care actualizările de securitate nu mai sunt partajate.

Utilizatori interesați de Detalii Creatori Update pentru Windows 10 Vă invităm să citiți o serie de articole dedicate acestei actualizări.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu