Principal » Android » Sub înregistrarea armurii3.douăzeci.15

Sub înregistrarea armurii3.douăzeci.15

Android  : Sub înregistrarea armurii3.douăzeci.15

Sub Record Armor este o aplicație smartphone Android, utilizată pentru a monitoriza în mod regulat activitatea utilizatorului asociată cu stilul de viață și sport.

Pentru a începe o aventură cu programul, anterior ar trebui să creați un cont în înregistrarea Sub Armor. Acest lucru se poate face pe acest site și de utilizare a datelor pentru conectarea într-o aplicație mobilă sau configurați un cont direct în aplicație, în acest scop utilizând o adresă de e-mail sau conturi Facebook.

Sub înregistrare Armor este utilizată pentru a monitoriza parametrii legați de modul de viață al utilizatorului în patru domenii de bază: activitatea zilnică (în care puteți desemna un obiectiv de realizare în fiecare zi sub forma unui număr de pași pentru a depăși), nutriție (în care noi Furnizați informații despre caloricitatea meselor noastre), fitness (în care programul măsoară timpul activității noastre sportive zilnice și putem stabili un gol sub forma unui timp zilnic petrecut pe activitatea fizică) și un vis (în care oferim Informații despre cât timp am dormit o anumită noapte și putem stabili și un obiectiv sub forma unui anumit număr de ore de abonat). În acest fel, programul creează o imagine zilnică a obiceiurilor de utilizare. Toate datele sunt prezentate sub formă de diagrame care pot fi filtrate pe baza numărului selectat de zile, precum și compararea datelor din categoriile individuale incluse în aplicație.

Programul poate fi integrat cu alte servicii de fitness, de ex. Google Fit, Garmin sau Jawbone. O mulțime de beneficii în cadrul înregistrării Armor vor aduce, de asemenea, utilizarea altor programe de companie: dispozitive MyFitnespal (Android) și Dressle care sunt folosite pentru a monitoriza diferite zone ale activității de zi cu zi. Datele de la dispozitivele sunt colectate de programul de înregistrare Armor Armor și completează imaginea de informații.

Recomandat
Lasă Un Comentariu