Principal » Internet » Contractul cu PGNIG poate fi semnat de la distanță. Tot ce aveți nevoie este o aplicație și e-dovada

Contractul cu PGNIG poate fi semnat de la distanță. Tot ce aveți nevoie este o aplicație și e-dovada

Internet : Contractul cu PGNIG poate fi semnat de la distanță. Tot ce aveți nevoie este o aplicație și e-dovada

PNGN Cifra de afaceri cu amănuntul în colaborare cu eticheta poloneză de valori mobiliare a lansat posibilitatea încheierii unui contract pentru furnizarea de gaze naturale prin intermediul cererii. În plus față de smartphone, carte de e-ID.

Clienții pot semna noi contracte cu PNGN Retail Rourw prin aplicația EDO, disponibilă în catalogul nostru de software. Tot ce trebuie să faceți este să utilizați dovada cu un strat electronic și un smartphone de la NFC pe care vor instala aplicația și să confirme datele lor în încheierea contractului de livrare a gazelor. Întreaga operațiune este sigură, datorită garanțiilor criptografice și a codului PIN individual.

- prioritatea noastră este de a ridica standardul de servicii și disponibilitatea acestora. Acum, în colaborare cu Fabrica de Valori Mobiliare Poloneze, oferim un alt plan de comunicare în segmentul B2C, datorită căruia puteți face un contract cu noi într-o manieră îndepărtată, pe baza celor mai bune soluții tehnologice, menținând în același timp cele mai înalte standarde de securitate - spune Henryk Mucha, președintele PNGN Retail.

Începând cu anul 2020, canalele de servicii Digital PGNIG au devenit deosebit de utile. Numărul de contracte susținute de Online lateral depășește deja 2 milioane de persoane. Numărul de plăți online a crescut, de asemenea. În acest caz cu peste 200%. pentru 2019. Aceste numere sunt, desigur, au o relație cu pandemia și acțiunile de coronavirus.

Programe

Actualizări Actualizări noi Produse Vezi mai multe> SoftwareNetBiznes

Recomandat
Lasă Un Comentariu