Principal » Internet » Abilități de calculator Femeile la fel ca la bărbați. Cu toate acestea, ele diferă într-un singur lucru

Abilități de calculator Femeile la fel ca la bărbați. Cu toate acestea, ele diferă într-un singur lucru

Internet : Abilități de calculator Femeile la fel ca la bărbați. Cu toate acestea, ele diferă într-un singur lucru

Cercetători ai Universității din Villanova, Matei J. Liberator și William P. Wagner verifică diferențele dintre femei și bărbați în îndeplinirea sarcinilor care necesită abilități informatice în diferite condiții. Rezultatele lor pot demola multe stereotipuri.

Liberal și Wagner, profesorii de economie au făcut un studiu pentru a arăta modul în care bărbații și femeile fac față sarcinilor tipice de afaceri care necesită utilizarea unui computer.

Femeile fac doar și cu sarcinile de calculator

Sarcinile au fost împărțite datorită nivelului de dificultate cât mai ușor, intermediar și avansat. Acestea au necesitat utilizarea diferitelor tipuri de dispozitive: laptop-uri, tablete, smartphone-uri, precum și în condiții diferite - ședința, în picioare și în timpul plimbării lente.

În general, nu au existat diferențe majore în ceea ce privește eficiența performanței femeilor și bărbaților, cu excepția unei situații care necesită utilizarea tabletei într-o poziție de ședere. Apoi 76,3% au primit un răspuns corect. Bărbați și 64%. Femei. În alte cazuri, rezultatele au fost foarte asemănătoare.

Încrederea de sine meverivă reflectă participarea femeilor în tehnologie

Liberatorul și Wagner, totuși, au arătat o diferență destul de diferită într-un aspect diferit, dar nu este afectat de competențele informatice. E vorba de încrederea în sine. Femeile au fost în mod clar mai puțin convins de corectitudinea răspunsurilor lor în timpul tuturor sarcinilor.

In timp ce Bărbați, în medie, acordați 3.88 de puncte la 5 Pentru sarcinile făcute de acestea, femeile nu erau atât de generoase pentru ei înșiși și, în medie, au fost 3,5 / 5 puncte.

Testul de mai sus poate fi una dintre explicațiile deficitului de femei mari în domeniul tehnologiei. Merită adăugați că într-un alt studiu din 2018., Chardie L. Baird de la Universitatea de Stat din Kansas și Jennifer Reid Keene de la Universitatea din Nevada au arătat că femeile care au sfătuit la fel de bine pe studiile matematice, în timp ce ei s-au perceput cât mai rău decât bărbații.

În ciuda faptului că genul de sex feminin este de aproape 50%. Forța de muncă în lume, în domeniile tulpinii (adică. științele stricte, tehnologia, ingineria și matematica) sunt de numai 24%.

Din păcate, nu a fost inventată nicio soluție ideală, cum să minimizeze aceste diferențe în ceea ce privește ocuparea forței de muncă în acest domeniu.

Programe

Actualizări Actualizări noi Produse Vezi mai multe> SoftwareNetBiznes

Recomandat
Lasă Un Comentariu