Principal » Internet » UFG în caz,

UFG în caz,

Internet : UFG în caz,

Aplicația UFG din cadrul evenimentului a fost pregătită de Fondul de garantare a asigurărilor pentru a facilita conducătorii auto pentru a face față coliziunii sau accidentului rutier. UFG în eveniment pas cu pas conduce prin pregătirea documentației incidentului. Datorită aplicației, puteți verifica dacă aveți nevoie de un apel la locația poliției sau participanții au politici importante de asigurare și ce să facă atunci când animalele sălbatice au participat la accident.

În aplicația puteți introduce rapid datele dvs. de mașină, scanarea codurilor QR din dovezile de înregistrare. În cazul Cullet, puteți verifica rapid și gratuit validitatea altor asigurări de autoturisme și apoi pregătiți un raport de la scenă, fotografiile de ambele mașini care participă la acesta. O declarație gata poate fi trimisă prin e-mail către părțile interesate.

În plus, puteți salva numărul de telefon de asistență și perioada de valabilitate a examenului tehnic. UFG în cazul reamintește cu câteva zile înainte de data de expirare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu