Principal » Internet » Elevii l-au văzut pentru a-și evalua AI. Ei au decis să ușureze algoritmul

Elevii l-au văzut pentru a-și evalua AI. Ei au decis să ușureze algoritmul

Internet : Elevii l-au văzut pentru a-și evalua AI. Ei au decis să ușureze algoritmul

Lazare Simmons, un grader de 12 ani de la Statele Unite a fost disperat cu rezultatele sale din testul de istorie. Cauza tristețea sa sa dovedit a fi un profesor strict, ci sistemul de inteligență artificială, care îl evaluează într-un mod nemilos.

Mama lui investigată a revizuit pe ieșirea platformei de învățare virtuală edgenuitate și a văzut că ratingurile nu au emis un bărbat, ci algoritmul AI. Mai mult, a fost determinată astfel încât acest mecanism să depășească și

..

A reușit să folosească alți studenți cu trucuri similare.

Evaluarea algoritmului: la fel de nemilos, ceea ce este limitat

Situația socială a pragului a descris situația neobișnuită. Un student al uneia dintre școlile americane era aproape sigur că cunoștințele sale sunt ceva greșit când a văzut că a primit 50/100 de puncte din testul de istorie. Mama sa (care este un lector istoric) a crezut inițial că a fost o mișcare tipică din partea profesorului care a ales inițial să evalueze grav un student.

Cu toate acestea, atunci când i-au spus despre fiul ei și de restul povestirii care au primit doar o secundă după trimiterea răspunsului, Don Simmons știa că ceva nu este corect. Nici un om nu ar putea verifica testul în acest moment. Și nu a greșit.

Când și-a dat seama că lucrarea a fost evaluată de algoritmul inteligenței artificiale, ea a fost hotărâtă să o spargă "împreună cu Fiul. Sa dovedit că sistemul edgenuitate caută cuvinte cheie specifice, care urmau să apară în activitatea studenților.

Au expus rapid restricțiile de sistem - nu a trebuit să scrieți chiar propoziții corecte, ci să faceți un text la orice costume la expresiile de subiect. "Care au fost avantajele locației și ale Constantinopolului, deoarece orașul a contribuit la înflorirea bizanțului?"- a sunat una dintre întrebări. A fost suficient să aruncați parole unul lângă celălalt, cum ar fi "bogăția, caravana, nava, India, China, Orientul Mijlociu ".

Efect? Numărul maxim de puncte garantate. Ați putea obține cele mai înalte notele în acest fel fără a învăța. Reprezentanții platformei Edgenuitate nu au răspuns la întrebările lui Verge referitoare la eficacitatea algoritmului.

Un sistem utilizat în majoritatea școlilor americane

Investigarea portalului a arătat că cel puțin opt studenți au folosit o tactică similară. Interesant, sistemul Edgenuity este utilizat de 20.000 de școli, inclusiv 80%. Cel mai mare dintre ei în SUA.

După cum se dovedește, elevii nu vor putea folosi o tactică similară în toate tipurile de sarcini. Întrebări deschise despre care a fost menționată aici, sunt doar 5% conținut la edgenuitate. La urma urmei, unii oameni vor fi, fără îndoială, tentați de o astfel de soluție, mai ales că funcționează nu numai pentru istorie, ci practic fiecare subiect.

Interesant, în teorie, profesorii au capacitatea de a suprascrie manual evaluarea automată și de a revizui activitatea studenților, iar pragul poate confirma că au existat astfel de cazuri, când cineva prins. Cu toate acestea, în majoritatea situațiilor excelente nu ajung niciodată la astfel de intervenții.

Funcționarea sistemelor, cum ar fi edgenuitatea, este un avertisment înainte de automatizarea educației. Pe de altă parte, poate fi asociată, de asemenea, dependenței de răspunsul principal al examenelor școlare secundare inferioare și în matrice, care a avut loc din 2005 și asupra educației poloneze.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> InternetSecuritate Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu