Principal » Internet » UC Cleaner curăță Android și accelerează începutul aplicației

UC Cleaner curăță Android și accelerează începutul aplicației

Internet : UC Cleaner curăță Android și accelerează începutul aplicației

Creatorii browserului de browser UC foarte popular au decis să răspundă nevoilor utilizatorilor Android. Ultima lor aplicație UC Cleaner vă permite să eliminați de la smartphone-uri și tablete inutile, precum și de scutire de memorie de operare. Cu toate acestea, acest lucru nu este doar de funcționalitate, așa cum găsim aici o funcție pentru a accelera aplicarea.

Sarcina de bază a noului program este de a elimina gunoiul și datele temporare. UC Cleaner caută acest tip de fișiere create de Android și aplicații instalate pe telefon și apoi le permite să le elimine. Printre gunoi căutat nu există numai date cache, ci și jurnalele de acțiune sau dosare goale. Din aplicație puteți șterge și programele specifice, cum ar fi. Fișierele albumelor descărcabile în Spotify, Grafică Facebook sau descărcate pe dicționare offline de la Google Translate.

Un alt module disponibile în aplicație este optimizatorul utilizării memoriei RAM. Datorită acestuia, este posibilă închiderea aplicațiilor care rulează în fundal. Acest modul poate acționa automat, atunci este necesar să îl porniți în setările de accesibilitate. În plus, programul vă permite să gestionați aplicațiile instalate - le permite să elimine rapid, să gestioneze fișierele APK de pe dispozitiv, precum și să verifice ce software necesită cel mai mult spațiu, online și de energie transfer de energie. Este chiar posibilă ștergerea aplicațiilor de sistem, în acest caz, cu toate acestea, trebuie să avem acces la rădăcini deblocate.

Printre opțiunile disponibile găsim așa-numitul. Boost Box - acestea sunt containere speciale cu aplicațiile selectate de noi, care, în ipotezele sunt pentru a accelera acțiunea lor. Producătorul nu se laudă, cu toate acestea, în ceea ce funcționează exact această funcție. UC Cleaner se integrează cu centrul de notificare, deci găsim mesaje despre îndepărtarea și memoria memoriei RAM pentru eliberare posibilă. Pe desktop, există o fereastră plutitoare pentru optimizarea. Toate acestea într-un frumos și interfață curată echipate cu elemente din ipotezele de design material. Deși nu găsim aici o versiune lingvistică poloneză, manipularea celor mai importante ingrediente nu ar trebui să provoace probleme.

Dacă este necesar, utilizatorul poate renunța la aceste notificări în setările de program. Acestea sunt destul de extinse, deoarece permit M.în. Scanarea reziduurilor după eliminarea programelor, crearea listelor de aplicații și descărcarea fișierelor, închiderea automată a aplicațiilor exigente după blocarea ecranului și chiar curățarea activată utilizând un shake telefon. Programul este partajat gratuit în timp ce lucrul nu afișează anunțuri. Veți găsi în baza de date a aplicației mobile ale serviciului nostru, iar Iroid cere versiunea Android 2.2 sau mai noi.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu