Principal » Android » Dress-up. Liceu pentru fete1.2.0

Dress-up. Liceu pentru fete1.2.0

Android  : Dress-up. Liceu pentru fete1.2.0

Dress-up. Liceul pentru fete este un joc gratuit cu reclame, dar fără micropayment. Autorii au împărtășit peste 240 de articole care au fost împărțite în 14 categorii.

Cum se joacă?

După începerea jocului, trebuie să alegem unul dintre cele șase avatare disponibile pentru a începe îmbrăcarea personajului. Fiecare dintre ele are un dulap și accesorii de haine complete, ca rezultat al cărui tricouri, rochii, jachete, pantaloni, pantaloni scurți, fuste, încălțăminte, articole de mână, genți de mână, dungi, bijuterii și multe altele. În plus, autorii vă permit să vă schimbați coafura de eroină și vă permit, de asemenea, să modificați fundalul (patru tipuri de interioare sunt disponibile).

Deblocarea conținutului

Elementele de bază sunt disponibile de la început, iar elementele mai sofisticate pot fi deblocate prin vizionarea anunțurilor. Prin urmare, este suficient să luați ceva timp pentru a vă familiariza cu diferite locuri pentru a putea obține posibilitatea de a utiliza tot conținutul jocului fără a fi nevoie să ajungeți la portofel.

Cele mai importante caracteristici:

  • Joc gratuit pentru fete (fără micropayment)
  • Peste 240 de elemente de costum în 14 categorii
  • Control simplu bazat pe utilizarea unui ecran tactil
  • Șase caractere diferite pentru a alege de la
  • Patru interioare unice
  • Deblocarea conținutului prin vizionarea anunțurilor

Recomandat
Lasă Un Comentariu