Principal » Internet » Uber - modificări pentru conducătorii auto vor simți, de asemenea, pasagerii

Uber - modificări pentru conducătorii auto vor simți, de asemenea, pasagerii

Internet : Uber - modificări pentru conducătorii auto vor simți, de asemenea, pasagerii

Uber introduce schimbări care intenționează să fie de a face șoferii să funcționeze mai bine. Puteți adăuga cu siguranță funcția de chat pentru o veste bună. Din păcate, punctele rămase, care vor fi eficiente de astăzi, pot însemna o deteriorare considerabilă a situației pasagerilor.

Cu siguranță, introducerea unui timp scurtat pentru așteptare nu este un mesaj bun pentru toți utilizatorii Uber. De astăzi, după 2 minute de sosire, șoferul va începe să perceapă taxe suplimentare și să termine când începe cursul.

În mod similar, situația arată în cazul anulării cursului. Până în prezent, pasagerii ar putea abandona călătoria la 5 minute de a chema șoferul fără nici o taxă suplimentară. Acum, timpul a fost scurtat la 2 minute. Reprezentantii companiei cu privire la justificarea lor furniza statistici din programul-pilot, care a fost efectuat în Wroclaw și Cracovia. Ca urmare, în aceste două orașe, cursuri de referință a scăzut cu 3 la sută.

Un alt punct care poate însemna dificultăți pentru pasageri sunt notificări ale trecerilor lungi. Uber subliniază faptul că șoferii primesc o notificare cu privire la destinația numai după acceptarea cursului. Acum aplicația înainte ca șoferul decide să vină, el îl va informa despre cursul estimat dacă lungimea pasajului va depăși 45 de minute. Pentru pasageri, acest lucru poate însemna mai dificil de găsit șoferul pentru cursuri mai lungi.

Compania a decis, de asemenea, să împărtășească traseul de călătorie al șoferului. În acest caz, capacitatea de a permite și dezactiva funcția de informare a persoanelor selectate cu locația șoferului este dictată prin creșterea siguranței acestora. Pe de altă parte, acest lucru poate fi sinonim cu încălcarea confidențialității pasagerilor.

Uber susține, de asemenea, că sistemul de evaluare a conducătorului auto a fost semnificativ îmbunătățit. Începând de astăzi, în cazul în care avizul negativ va rezulta din NP. Eroarea de aplicare sau alți factori pentru care șoferul nu afectează, nu va afecta nota globală. Reprezentanții informează simultan că toate reclamațiile sunt încă analizate de echipa Uber.

Singura schimbare care atinge direct driverele este de a introduce un memento automat cu privire la necesitatea de a reînnoi documentele. Aplicația vă va reaminti necesitatea introducerii informațiilor sistemului cu o examinare tehnică periodică sau certificatul actual de asigurare.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu