Principal » Internet » Uber pedepsește pasagerii târzii în plus

Uber pedepsește pasagerii târzii în plus

Internet : Uber pedepsește pasagerii târzii în plus

Uber a câștigat popularitate, de asemenea în Polonia, printre altele datorită multor funcții pe care corporațiile tradiționale nu oferă - de exemplu, pentru o metodă convenabilă de plată. Alte facilități, cum ar fi posibilitatea de a călători din călătorii datorită pinilor sau urmăririi călătoriilor, au fost rapid adaptate de driverele de taxi mai putrede. În curând, Uber va oferi o nouă funcție că este dificil să se spună că clienții vor beneficia de ea.

După cum sa raportat de autoritatea Android în curând, Uber va percepe taxe suplimentare. Veți fi taxați clienților care trebuie să aștepte prea mult timp. Dacă șoferul va aștepta pasagerul mai mult de două minute, aplicația adaugă o taxă suplimentară. Înălțimea ei va crește cu fiecare minut că șoferul va trebui să aștepte.

În prezent, Uber oferă, de asemenea, penalități pentru clienții lenți - sunt în prezent taxați o dată după cinci minute. Creșterea ei după două cu fiecare minut următor va fi probabil mult mai perceptibilă. În prezent, se efectuează testele unui nou sistem de anulare, au un loc în New York, New Jersey, Pheonix și Dallas. După câteva săptămâni, corporația ar trebui să decidă dacă un astfel de model va fi adaptat în alte orașe și țări.

Între timp, compania a anunțat un alt succes în Polonia. Creat anul trecut în Centrul de Excelență din Cracovia, care a fost a doua dintre acest tip de centru, iar creația sa va fi creată de 150 de locuri de muncă, a fost anunțată cea mai mare investiție străină în 2015 din sectorul serviciilor de afaceri moderne, cu participarea informațiilor poloneze și Agenții de investiții străine.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu