Principal » Internet » Uber nu te va lăsa în Germania

Uber nu te va lăsa în Germania

Internet : Uber nu te va lăsa în Germania

În august, v-am informat despre lansarea serviciului controversat de taxi din Uber în Varșovia. Acum Uber a fost interzis legal în Germania. Curtea cu sediul la Frankfurt a decis că Uber nu are permise necesare pentru transportul comercial.

Hotărârea Curții a fost lansată săptămâna trecută, dar numai ieri a fost decisă să le dea public. Serviciul a fost interzis deoarece oferă transportul de pasageri de către persoane care nu sunt compuse și fără competențe relevante. În plus, mașinile șoferilor acestei corporații nu sunt adaptate la transportul comercial. Uber nu este de acord cu el și, în conformitate cu cuvintele Ombudsmanului Companiei, anunță acum o referire din decizia Curții de la Frankfurt.

Serviciul a fost disponibil în Germania începând cu 2013, până când decizia emite o hotărâre a Tribunalului, acesta a fost deja interzis în mai multe orașe germane, inclusiv în capitala țării. O soartă similară a îndeplinit, de asemenea, serviciul din Belgia, există și o șansă bună că va fi degradată în Franța. Cu toate acestea, nu interferează cu Uber să informeze pe site-ul său web despre posibilitatea de a-și folosi transportul în aceste țări.

Dacă Uber nu respectă interzicerea instanței germane, el va fi forțat să plătească o amendă de 250.000 EUR sau aproximativ 1,04 milioane de zloți. Rămâne să așteptați dacă Uber nu va fi într-o locație similară în țara noastră.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Afaceri

Recomandat
Lasă Un Comentariu