Principal » Internet » Uber mănâncă cu un nou serviciu. Din păcate, încă nu în Polonia

Uber mănâncă cu un nou serviciu. Din păcate, încă nu în Polonia

Internet : Uber mănâncă cu un nou serviciu. Din păcate, încă nu în Polonia

Uber mănâncă - o aplicație populară, prin care puteți comanda alimente online, extinde gama de capabilități. Din septembrie 2020, compania va oferi o opțiune care să permită livrarea achizițiilor alimentare la casele clienților. Din păcate, până în prezent, serviciul nu va fi disponibil în Polonia.

Achizițiile cu aplicația fac deja francezii, iar în curând belgienii se vor alătura acestora. Din septembrie, noi posibilități de testare a rezidenților de la Bruxelles și Liege. Serviciul va fi efectuat Prin supermarketurile carrefour franceze.

Corporațiile au început cooperarea în luna aprilie a acestui an. La început, cumpărăturile la livrare au fost posibile numai în Paris și în zona înconjurătoare. În prezent, opțiunea este disponibilă în întreaga țară. O soluție similară - și cu Carrefour, Uber mănâncă a implementat din 2019. În Taiwan.

-Clienții belgieni vor putea să nu se testeze numai Livrări de 30 de minute, Dar ei vor beneficia, de asemenea, de oferta de magazine delicioase la prețuri atractive - au informat companiile într-o declarație comună. - Carrefour valori foarte multă cooperare cu Uber mănâncă. Suntem bucuroși că împreună putem extinde serviciile noastre - spune Amelie Oudea-Caster, directorul general al Carrefour DS. Comerț, date și digitizare.

Corporațiile anunță că în lunile următoare, serviciul va merge și pe alte piețe. În Polonia, o soluție similară oferă aplicația GloVo.

Uberul mănâncă aplicația pe Android și iOS pot fi descărcate din catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Softwaresnes

Recomandat
Lasă Un Comentariu