Principal » Internet » Uber mănâncă unitate cu bp. În Cracovia, puteți comanda produse din cafenea de fasole sălbatică

Uber mănâncă unitate cu bp. În Cracovia, puteți comanda produse din cafenea de fasole sălbatică

Internet : Uber mănâncă unitate cu bp. În Cracovia, puteți comanda produse din cafenea de fasole sălbatică

Uber mănâncă și bp împreună schimbarea pieței de mâncare din masa poloneză. Datorită aplicației, puteți comanda acum cafea, alimente și alte produse de magazin de la stația BP.

Astăzi, începe o etapă pilot, în care în Cracovia puteți comanda o serie de articole de la oferta de catering pentru cafenelei sălbatice folosind aplicația Uber Mananc. În curând, această ofertă va fi extinsă la alte produse alimentare și bunuri din magazine la stațiile BP. Aceasta este prima cooperare pe piața poloneză, iar BP este prima companie de combustibil din Polonia, care introduce magazin intern și livrările gastronomice.

Schimbarea stilului de viață și a deformării polonezi presupun acces nelimitat la serviciile și achizițiile necesare, fără a fi nevoie să iasă din casă și folosind tehnologii moderne. BP și Uber se îmbolnăvește companiile vor implementa această nevoie, implementarea unui proiect pilot de aprovizionare de la stația BP din Polonia. Ca parte a primei etape, articole selectate din ofertele Wild Bean Café Café poate fi comandat cu livrare la domiciliu, de la stația de BP din Cracovia, în conformitate cu toate standardele de siguranță și igienă. În aceeași săptămână, oferta va fi extinsă la produsele din magazinele BP din Cracovia.

Pentru a comanda livrarea de produse din cafenea de fasole sălbatice, utilizatorii vor trebui să descarce aplicația Uber Eats sau să utilizeze site-ul Uber Manancy și să plaseze o comandă într-una din stațiile enumerate pe listă. Valoarea minimă a coșului nu se aplică, iar taxa de livrare este de la 5.99 la 9.99 în funcție de distanță. Procesul de livrare poate fi ușor urmărit de la început până la capăt și durează aproximativ 30 de minute.

Caritate Safford, directorul general al uber EATS pe Europa de Nord și Centrală și de Est: Din cauza crizei provocate de epidemia de coronavirus, am luat măsuri intensive pentru comunitățile de ajutor și Indians în care Uber a fost de operare în întreaga lume. Referindu-se la cooperarea cu stația de alimentare BP, putem oferi utilizatorilor acces în condiții de siguranță la produsele alimentare de bază și articolele necesare. Operăm în strânsă colaborare cu organele de sănătate și vom continua această cooperare pentru binele comun.

BLBARA Director BP BP în Polonia: Începem colaborare cu uber EATS, astfel încât clienții noștri pot utiliza magazinul Wild Bean Cafe si o oferta cafenea nu numai pe drum, dar, de asemenea, stau acasă. BP, ca prima companie de combustibil din Polonia, introduce livrarea la domiciliu, ca prima din industrie, începem cooperarea cu Uber mănâncă. Implementarea va avea loc în mai multe etape, iar obiectivul nostru este de a implementa episcopul de aprovizionare în Polonia, cu ofertă gastronomică și magazine.

Cele mai înalte standarde cu livrare sub ușă

În epoca reglementărilor de sănătate ascuțite, siguranța pregătirii mâncărurilor este cea mai importantă. BP funcționează în conformitate cu standardele de securitate foarte ridicate și, în plus, au fost puse în aplicare o serie de proceduri suplimentare în legătură cu epidemia de coronavirus din Polonia. Compania are experiență în această privință, pentru că unul dintre primele din Polonia a pus în aplicare normele HACCP în produsele alimentare, standardele de securitate utilizate și anume... pe navele cosmice.

Securitatea tuturor persoanelor care utilizează aplicația Uber mănâncă și prevenirea răspândirii coronavirusului este o prioritate pentru Uber mănâncă. Prin urmare, Uber mănâncă a implementat o serie de inițiative M.în.: aprovizionarea fără contact în care comenzile sunt lăsate sub ușă sau în conformitate cu instrucțiunile utilizatorului, rambursarea protecției personale pentru curieri (de ex. Fluide, mănuși sau măști de dezinfectare) și transferul de informații și sfaturi cuprinzătoare privind recomandările sanitare tuturor utilizatorilor de platformă. Uber lucrează îndeaproape cu autoritățile din domeniul sănătății publice, oferind utilizatori de aplicații periodic orientări privind siguranța și acțiunile de reducere a proliferării virusului.

Puteți descărca aplicația Uber Manance din catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Press Materiale de afaceri

Recomandat
Lasă Un Comentariu