Principal » Internet » Folosiți Firefox? Veți fi conștienți de extensiile la browser

Folosiți Firefox? Veți fi conștienți de extensiile la browser

Internet : Folosiți Firefox? Veți fi conștienți de extensiile la browser

Doar câteva zile în urmă a lansat o versiune stabilă de Mozilla Firefox 35, care a apărut m.în. Chiar mai extins Bello Communicator. Merită să ne uităm la schimbările pe care le va aduce următoarea versiune. Acestea cu siguranță nu vor fi acceptate cu căldură, deoarece ca urmare a măsurilor luate de către programatori Mozilla, unele dintre extensiile pentru browser-ul poate opri de lucru.Dacă căutăm informații despre versiunea viitoare, găsim că există un punct legat de compatibilitatea aditivilor. Mozilla sa dedicat acestei probleme în blogul său în întregime separat, realizat în browser, deoarece schimbările sunt atât de grave încât pot duce la probleme cu extensia de funcționare. Desigur, va fi lansat automat scanarea pentru o funcționare adecvată, dar o mulțime depinde încă de utilizatori, care pot raporta orice probleme de acest tip. Cei care nu lipsesc, care arată clar rapoartele de sistem afișând date chiar și din aceeași versiune stabilă.

Am testat zeci de extensii populare pe prima versiune beta a Firefox 36, care a arătat că, din fericire, nu este la fel de rău cum ați fi suspectați inițial. Extras populare, cum ar fi Adblock Plus, gesturi de incendiu, Flagfox, Noscript sau Firebug par să lucreze fără probleme. Nu am întâlnit probleme când verificați extensia μBlock în versiunea pentru acest browser în faza de testare, protecția lui Ghoster pentru protecția vieții private, precum și Chatzilla care permite conversia aplicațiilor în client de rețea IRC. Desigur, acest lucru nu înseamnă că acești aditivi vor lucra fără probleme tot timpul, cu atât mai mult că suntem încă câteva săptămâni de introducere a schimbării și amendamentelor în Firefox, care pot schimba și situația.

Din păcate, totul funcționează așa cum ar trebui. Popular, destul de puternic de descărcare de descărcare de descărcare de descărcare! În noua versiune a Firefox a ucis un spirit și numai ceea ce prezintă acest mesaj pentru a citi conținutul ferestrelor sale. A încetat să lucreze și alt aditiv responsabil pentru închiderea rapidă a cardului prin dublu clic pe ea, deși nu este o pierdere uriașă. Este greu de spus cât de multe extras vor fi cauzate de probleme, dar având în vedere că există peste 10.000, iar unele sunt situații foarte puternice, neplăcute vor avea cu siguranță loc. Un factor suplimentar este suportul de la autori - nu fiecare supliment este actualizat (menționat recent! Ultima actualizare a fost în luna aprilie a anului trecut), și chiar lucrările cu versiuni mai vechi, în orice moment de publicare a noii ediții a acestei situații se poate schimba.

Nu sunt primele astfel de probleme. În 2011, Mozilla a trebuit să modifice complet metoda de gestionare a add-on-urilor pentru browserul său datorită schimbării ciclului de publicare. Se poate spune că această intervenție chirurgicală a reușit, pentru că, după câțiva ani, utilizatorii se pot bucura de încă o bază de date foarte mare de extensii creșterea semnificativă funcționalitatea programului. Desigur, problemele se întâmplă încă, deoarece un exemplu a fost, de exemplu,. Ediția unei versiuni care utilizează o nouă interfață Australis. Cu toate acestea, luptele reale sunt doar în fața noastră - atunci când Electroysis va merge la versiunea stabilă de Firefox, care este de lucru în mai multe procese, în prezent aditivi disponibile vor fi expuse la testul. Dacă autorii lor nu își îmbunătățesc codul până la acel moment, problemele vor fi mult mai mult, ceea ce va valorifica una dintre fundamentele acestui browser.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu