Principal » Internet » Utilizatori Windows Phone 8.1 au fost tăiate din conturile lor Microsoft

Utilizatori Windows Phone 8.1 au fost tăiate din conturile lor Microsoft

Internet : Utilizatori Windows Phone 8.1 au fost tăiate din conturile lor Microsoft

Windows Phone 'Un utilizatori s-au plâns că nu se pot conecta la conturile lor Microsoft, care nu au funcționat o parte semnificativă a serviciilor pe care le folosesc. Fără acces la contul dvs., nu puteți sincroniza datele între OneDrive, OneNote sau Office Mobile. Problema este aparent fixă.

Defecțiunea a fost preocupată de utilizatorii WP 8.1. Unele dintre ele au mutat downgrade de la Windows 10 Mobile și după repornirea dispozitivului sa dovedit că nu se pot conecta la serverele Microsoft. Problema identică a avut utilizatorii care au făcut resetarea tare a telefonului de la WP 8.1. Oamenii care utilizează atât WP 10, susțin că sistemul mai nou, problemele nu apar. Interesant, probleme aparent atins doar utilizatorii Lumia. Pe forumul Microsoft, unde suporturile de telefon de la Windows Phone caută ajutor, niciunul dintre reclamanți nu a menționat că au avut loc probleme la apelurile telefonice de la alți producători. Mai mult, unul dintre utilizatori a scris că, în timpul unei conversații cu sprijinul tehnic Redmond, i sa spus că telefoanele HTC și Samsung funcționează fără plângeri.

Totul indică o problemă pe partea Serverelor Microsoft. Angajații de asistență tehnică au cerut doar utilizatorilor să furnizeze informații mai detaliate despre eșec, configurare hardware și versiunea sistemului de operare. Soluțiile propuse nu au funcționat. Este posibil ca acesta să se actualizeze sau să revină la Windows 10 Mobile, dar fără acces la Microsoft Cont Nu vă puteți conecta la magazin și să descărcați o versiune mai nouă a sistemului.

Problema a fost atât de gravă încât sistemul WP 8.1 77% dintre utilizatori utilizează Windows Phone 'A, așa că Microsoft are o șansă bună de a descuraja clienții la platforma dvs. populară atât de mică.

Dimineața, defecțiunea aparent a fost dizolvată, deși nu a fost publicată nicio comunicare despre motivele problemei. Cu toate acestea, acest lucru arată că Ecosistemul Mobile Windows este mult mai mult în funcție de funcționarea serviciilor Microsoft decât a ecosistemului Android din serviciile Google. Din păcate - nu există alternative aici.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu