Principal » Internet » Utilizatorii Spotify se plâng de o nouă interfață. Creatorii inutile ascunse butonul "Repeat "

Utilizatorii Spotify se plâng de o nouă interfață. Creatorii inutile ascunse butonul "Repeat "

Internet : Utilizatorii Spotify se plâng de o nouă interfață. Creatorii inutile ascunse butonul

După testare, Spotify a decis să introducă o interfață reîmprospătată în toți utilizatorii. Modificările nu sunt mari, le pot determina pur și simplu o mică evoluție. În ciuda acestui fapt, din ce în ce mai multe voturi apar ca noua locație a butoanelor afecteze negativ confortul aplicației.

Principalele linii directoare, atunci când proiectează un aspect reîmprospătat, se referă la unificarea interfeței. Jucătorul în aspectul de bază, precum și acest lucru care apare pe materiale video și, în final, are același aspect. Datorită căruia, cântecele selectate nu introduc confuzie inutilă. Ideea cel mai mult pe plus.

Cu toate acestea, nu toate deciziile pot fi considerate un pas în direcția cea bună. Serviciul de Verge, referitor la numeroase reclamații ale utilizatorilor plasate pe Reddit, atrage atenția asupra transferului butonului de repetare. Anterior, a fost vizibil pe ecranul inițial, permițându-vă să activați repetarea întregului listă de redare sau a cântecului selectat. Acum, acum, pentru a avea acces la această funcție, trebuie să deschideți un meniu cu opțiuni suplimentare (trei puncte în colțul din dreapta sus).

Mai mult, utilizatorii nesatisfăcuți vor adăuga că butonul de partajare a fost scos în prim-plan. Au folosit mult mai multe ori din funcția de repetare decât de la opțiunea de a împărtăși un cântec pe site-urile de rețele sociale.

Este posibil ca creatorii Spotify să decidă să restaureze butonul de repetare de pe ecranul principal, de îndată ce numărul de plângeri va crește considerabil. Spotify este destul de des experimentat cu o interfață de aplicații mobile, încercând să găsească o soluție optimă. La rândul său, în cazul apariției aplicației direcționate către computere, puteți vorbi despre stagnare, care nu este neapărat un dezavantaj.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu