Principal » Internet » Twitterrificul4.5.1

Twitterrificul4.5.1

Internet : Twitterrificul4.5.1

Twitterrificul este un client de Twitter foarte practic care se integrează cu notificările sistemului și permite comunicarea gratuită, și prezintă, de asemenea, teme populare de zi.

Twitterrificul vă permite să urmăriți toate chirpurile din mențiunea observată, precum și mesaje private de la alții. A fost, de asemenea, un loc pentru chirpurile preferate. În plus, clientul vă permite să creați propriile înregistrări, să căutați Twitter și să răsfoiți informații despre profil.

În setările programului, puteți decide unde sunt plasate fotografiile, ceea ce serviciul va fi responsabil pentru scurtarea legăturilor, deoarece legăturile clicte sunt deschise și unde vor teren marcaje (buzunar, instalație, lizibilitate). De asemenea, puteți schimba aspectul programului. Două piei sunt disponibile - lumină și întunecată.

Twitterrificul este disponibil gratuit, dar în această versiune afișează publicitatea peste chirpuri și nu vă permite să gestionați mai multe conturi într-un singur program. Cu mai multe conturi și fără anunțuri, puteți lucra în versiunea completă a programului pe care îl puteți cumpăra pe pagina programului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu