Principal » Internet » Twitter introduce mesaje private sub formă de audio

Twitter introduce mesaje private sub formă de audio

Internet : Twitter introduce mesaje private sub formă de audio

Twitter a lansat o funcție de voce privată. Deși este disponibilă numai în țările selectate, cum ar fi India, Brazilia și Japonia. Cu toate acestea, vă puteți aștepta ca funcția de-a lungul timpului să debuteze și noi.

Utilizatorii au primit posibilitatea trimiterii vocii DM la orice alt Twitterowicz. Platforma este cunoscută pentru o scurtă formă de comunicare, deci limita de timp pentru vocea DM-A este de 140 de secunde. Pentru un memento, din noiembrie 2017. Mesajul standard de pe Twitter poate conține 280 de caractere, în timp ce limita a fost limitată la o sută patruzeci de ani.

Funcția va fi disponibilă atât pentru utilizatorii IOS, Android, și pentru cei care utilizează Twitter în browsere. Desigur, se va apela mai ales la utilizatori adesea contactați-vă prietenii prin această platformă. În plus față de această funcție, Twitter experimentează, de asemenea, spații care vă permit să discutați cu persoane în timp real folosind sunetul. Funcția pentru faza de testare și numai câțiva oameni au acces la crearea conversațiilor.

Aplicația Twitter pentru platforma IOS sau Android poate fi găsită în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu