Principal » Internet » Twitter se dezvoltă. Glumește proprietatea intelectuală, celebritatea cuvântului cu legea

Twitter se dezvoltă. Glumește proprietatea intelectuală, celebritatea cuvântului cu legea

Internet : Twitter se dezvoltă. Glumește proprietatea intelectuală, celebritatea cuvântului cu legea

O mulțime se întâmplă în ultima oară pe Twitter. La începutul lunii, un castel a avut loc ca director al companiei, care a fost luat de Jack Dorsey, dar păsările sunt deja chirping despre modificările ulterioare. În curând se poate dovedi că dezvoltarea Twitter va decide celebrități, precum și manifestarea proprietății intelectuale care nu vor fi chiar îmbunătățite.Olga Lexell (@Runlowarun) locuiește în Los Angeles un scriitor specializat în crearea de scenarii. Numele ei în zadar, totuși, să se uite la titlurile de producție americană sau la televiziunea națională. Poate din acest motiv, ea a decis pentru un pas destul de neobișnuit.

Cu două zile înainte ca Twitter să dispară o glumă, ceea ce face ca traducerea sensului să fie dificil de justificat. Gluma a apărut pe multe conturi - natura lor, este, în general, dificil de determinat altfel, decât să împărtășească conținut la diferite scară zakrawającą spam. Curând sa dovedit că chirpurile cu o glumă sunt eliminate de către site-ul web moderatori la cererea lui Olga Lexell, care l-au publicat ca pe primul loc și să fie considerat autorul său.

Tocmai mi-am explicat Twitter că sunt scriitor independent și scriu glume profesionale (și câteodată folosesc ćwierki pentru a încerca glumele mele înainte de a apărea în text). Apoi mi-am explicat că glumele mele sunt proprietatea intelectuală și că utilizatorii nu au permisiunea de a le împărtăși fără să fiu încredințată.

Cu toții știm probabil sentimentul neplăcut atunci când cineva spune o glumă, un moment înainte de a auzi de la tine, provocând peale de râs. Râsul Salvo, care ar trebui să fie al tău. Se pare că Lexell sa simțit în mod similar. Dar este greu să nu primești impresia că scriitorul vrea să mănânce un cookie și să aibă un cookie - la urma urmei, Twitter și-a permis beneficiile profesionale în ceea ce privește îmbunătățirea textelor lor ("glume de testare). Este important ca astăzi, în loc de un "scriitor independent" anterior, Olga Lexell apare pe site ca un scriitor care a atras atenția publicului la problema proprietății intelectuale.

Mai multe știri despre Twitter pot fi de așteptat, de asemenea, în legătură cu o activitate intelectuală fascinantă Kim Kardashian. Celebritatea a predicat că a scris reprezentanților e-mailului Twitter, cu o cerere de a adăuga posibilitatea de a edita Chirps după publicarea lor. Deși o oportunitate similară a mii de utilizatori au postat de ani de zile, este suficient să fii o fiică a apărătorului.D. Simpson și soția sa, Kanye West, cereri care au fost răspunsate - a spus deja Jack Dorsey, este o idee excelentă și că întotdeauna caută modalități de a face lucrurile mai rapide și mai ușoare.

Este dificil să se aștepte ca abilitatea de a edita semnificativ a influențat utilizarea Twitter. După cum știți, Internetul nu uită și este plin de oameni cu un deget pe tasta Print Screen gata pentru a imortaliza conținut mai mult sau mai puțin a compromite.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu