Principal » Android » Twilight12.11

Twilight12.11

Android  : Twilight12.11

Twilight este o aplicație similară programului popular F.lux. Gestionează luminozitatea și temperatura imaginii în funcție de timpul zilei.

Oamenii care lucrează pe un computer sau folosind telefoane și comprimate pe timp de multe ori au probleme de a cădea. Motivul pentru aceasta este de a înșela un monitor de lumină intensivă cu o temperatură specifică. Twilight după determinarea locației utilizatorului și determinarea tipului de lumină exterioară este capabilă să se întunecă automat și să se încălzească sau să răcească imaginea pe care o vedem pe ecran.

Întregul este în mare parte realizat automat, deși de la nivelul de aplicare putem, de asemenea, să configuram manual temperatura culorii, intensitatea sa sau întunecarea ecranului. În plus, este posibil să se creeze profiluri. În mod implicit, vom găsi unul dedicat citirii cărților electronice. Dacă luați o astfel de nevoie de amurg, putem suspenda o clipă sau opriți. Aplicația este disponibilă gratuit. Acesta trebuie verificat independent de ecranul aplicat pe ecran.

Recomandat
Lasă Un Comentariu