Principal » Internet » Twilight Render Hobby pentru Sketchup2.8

Twilight Render Hobby pentru Sketchup2.8

Internet : Twilight Render Hobby pentru Sketchup2.8

Twilight Render este un Renderer de înaltă calitate pentru Sketchup și Sketchup Pro. Motorul oferă o redare de înaltă calitate, reflecții realiste și capabilități extinse de iluminare. Un avantaj imens al motorului este o bună integrare cu schița, deci nu este nevoie să exportați modele și puteți începe rapid redarea.

Twilight garantează că geometria modelelor nu vor fi deranjate și nici un material nu va fi pierdut pe drum. În loc de forme cu multe numere, există mai multe setări prefidențe rapide care vor permite efectele dorite fără a citi literatura profesională. În plus, vă permite să lucrați la straturi și să faceți doar conținutul unora.

Twilight comunică cu schița folosind script-uri în Ruby. Modificările făcute în scenă sunt interpretate în timp real și introduse imediat în imaginea redată.

Baza pentru Twilight este motorul kerkythea în versiunea ecologică. O versiune comercială a Pro Renderer este, de asemenea, în vânzare, pentru care licența poate fi achiziționată pe site-ul producătorului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu