Principal » Internet » Vivaldi Creator nu lasă un fir uscat pe Microsoft's "timp pentru a face ceea ce trebuie"

Vivaldi Creator nu lasă un fir uscat pe Microsoft's "timp pentru a face ceea ce trebuie"

Internet : Vivaldi Creator nu lasă un fir uscat pe Microsoft's

Microsoft nu se schimbă în mass-media când vine vorba de promovarea software-ului. Luni campania extrem de agresivă "încurajarea " pentru a instala Windows 10 a încheiat acordarea de către corporație, că aceste activități erau prea intruzive. Probabil că nu rezolvă pe nimeni pentru nimeni și luând în considerare publicitatea ulterioară în Windows 10, este dificil să se trateze în serios declarațiile. Fire uscată pe Microsoft nu a părăsit Jon von Tetzchner, creatorul browserului Vivaldi odată implicat în dezvoltarea operei.

Are multe premise pentru asta. În decembrie Microsoft a început campania de promovare Edge 'A, care a încercat să convingă utilizatorii că numai acest browser vă permite să atașați și să vizualizați cartelele. Aceasta este, desigur, o non-nonsens, pe care nu au eșuat ironic, atât creatorii Operei, cât și Vivaldi doar.

Inovația în browsere de către Microsoft. Sursa: Chacos Brad

Astăzi, totuși, un mesaj de blog apare Vivaldi păstrat într-un ton mult mai grav. Jon von Tetzchner admite deschis în el că răbdarea sa împotriva practicilor Microsoft sa terminat. În mențiunea intitulat „Microsoft, de data aceasta a proceda în mod corect “, el arătând spre Microsoft nu numai o campanie agresivă pentru actualizarea la Windows 10, dar mai presus de toate automată a restabili Edge „A ca browser-ul implicit:

Înțeleg că Microsoft este preocupat de marginea de interes scăzut, dar în schimb, construirea unui browser mai bun, forțând utilizatorii să o folosească într-un mod care nu poate fi justificat

Tetzchner consideră că Microsoft nu numai cu premeditarea completă Restaurează marginea "ca browser implicit după instalarea unei renovări mari, dar, de asemenea, complicată în mod deliberat de introducerea acestei probleme orice modificări. Creatorul Vivaldi întreabă retoric: în cazul în care privilegiul absolut al utilizatorului sub forma de posibilități alegerea? De asemenea, postulează Microsoft pentru a opri "furtul" poziției browserului implicit.

Este greu de așteptat să apelați pe Jon von Tetzchner sa întâlnit cu reacția Microsoft. Deja pe baza publicității alpinismului de cărți ca o funcție disponibilă numai în Edge 'U, se poate concluziona că corporația este puțin probabil să nu se uite la concurență. Cu toate acestea, pe această atitudine, își pot permite în dezvoltarea Google Chrome 'și nu producătorul de margine ' A, un program cu acțiuni marginale de piață. Este dificil, totuși, nu sunt de acord cu Creatorul Vivaldi: mai ușor de resetat setările implicite de browser decât pentru a crea un browser bun.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu