Principal » Internet » Creatorul telegramei: Utilizarea Whatsapp este periculos. Ei cooperează cu guvernul

Creatorul telegramei: Utilizarea Whatsapp este periculos. Ei cooperează cu guvernul

Internet : Creatorul telegramei: Utilizarea Whatsapp este periculos. Ei cooperează cu guvernul

Popoarele lui Duro critică Facebook și susține că utilizarea a ceea ce este periculoasă. Un nou post pe creatorul de blog al unei cereri de telegramă competitive se aplică cazului lui Jeff Bezuspending.

Dacă Jeff a folosit o telegramă, în loc de Whatsapp, el nu ar fi șantajat de oameni care au intrat în smartphone-ul său - Durow nu a scuzat competiția. În noul post de pe blogul rusesc, el explică modul în care a avertizat împotriva decalajului a cărui dispozitive în cauză și de ce nu folosesc Whatsapp.

Durow notează că, spre deosebire de ceea ce se face Facebook, vinul nu se află deloc pe partea de mere. Decalajul care să permită mesajul unui cod rău intenționat ascuns în fișierul video a acționat nu numai pe iPhone „ACH, dar, de asemenea, pe Android smartphone-uri și chiar Windows Phone. Așa că el crede că vinul se află pe partea laterală a proprietarilor de aplicații WhatsApp.

Popoarele lui Duro: atac italian este o vulnerabilitate în ceea ceAPAPP, nu de securitate iOS

Creatorul telegramei marchează, de asemenea, că o problemă similară nu a fost detectată în alți mesageri disponibili pentru iOS. După cum scrie el, el nu este un Apple Fanboy și știe că el a considerat un sistem de operare super sigur, are multe probleme de confidențialitate.

Durow, de asemenea, pune acuzații serioase la proprietarii Whatsapp. El susține că backdoors ca aceasta folosită împotriva sindicatelor, în cererea că acestea nu sunt accidentale. El crede că investigațiile sunt adesea nemultumiti de criptare a datelor prea bune și aplicații obligând la aranjamentul secret al lacunelor.

Se pare că trebuia să răspundă unei situații similare. Ca rezultat, telegrama este interzisă în unele țări, deoarece a fost refuzată în mod natural să coopereze cu autoritățile. Whathsapp (surprinzător) Nu există probleme cu accesul chiar și în Rusia sau Iranul.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet. Asigurați-vă

Recomandat
Lasă Un Comentariu