Principal » Android » Tatra PN2.6.4

Tatra PN2.6.4

Android  : Tatra PN2.6.4

Tatra PN este o aplicație creată în colaborare cu Parcul Național Tatra. El este de a ajuta toți turiștii care doresc să profite de atracțiile sale.

La prima pornire, putem decide dacă dorim să descărcați date complete sau numai necesare. În plus, alegeți Login folosind Facebook sau în general pasul. De la aplicație, putem decide, de asemenea, descărcarea tuturor hărților în memoria dispozitivului (aproximativ 300 MB).

Partea principală a Tatra PN este împărțită în trei segmente: trasee, locuri și educație. Ultimul dintre ei conține mai multe articole despre parc. Este păcat că autorii nu au extins acest tun de exemplu. Sfaturi despre cum să se comporte în munți. Fila Place ne va aduce mai aproape de ceea ce să vizitem sau să vedem și pe piese, deoarece numele sugerează furnizarea de informații despre rute. Programul vă permite să ne înregistrați urmărirea în timpul călătoriei și să o salvați mai târziu. Cele mai mari rezervări pot fi făcute pentru stabilitate (aplicația se închide prea des) și o informație de date mici, împreună cu lipsa actualizărilor semnificative. Totul este disponibil gratuit.

Recomandat
Lasă Un Comentariu