Principal » Internet » TVP și Testarea Emetel TV terestru DVB-T2. Există o serie de acoperire

TVP și Testarea Emetel TV terestru DVB-T2. Există o serie de acoperire

Internet : TVP și Testarea Emetel TV terestru DVB-T2. Există o serie de acoperire

DVB-T2 Televiziunea terestră în 2022 ar trebui să devină viața de zi cu zi. Telewizja Polska și Emitel au început teste, sub care semnalul DVB-T2 difuzează astăzi în cartierul Katowice și Cracovia și, prin urmare, include o suprafață mare de Silezia și Polonia mai mică. Potrivit emitelului, emitel este ca urmare a peste 6 milioane de poli.

Testele de televiziune terestre DVB-T2 sunt de a elimina toate defecțiunile unei astfel de transmisii. Deoarece se utilizează codecul HEVC, transferul de date este mai eficient. Schimbarea codării va permite, printre altele, difuzarea tuturor canalelor în calitate HD și extinderea ofertei. În acest moment, DVB-T2 de televiziune terestră este difuzat din Cracovia și RTCN Katowice RTCN.[IMG = MAP_DVB-T2_TEST_KRK-KAT-1536X1077 "Scopul testelor care au început Telewizja Polska este în primul rând capacitatea de a verifica dacă televizoarele disponibile în casele poloneze sunt gata să primească programe TV în noul standard " - explică Marcin Klepacki , director de birouri de distribuție televiziune poloneză s.ȘI. „Am pornit de la două locații, avem deja permise pentru emițătoarele ulterioare din Varșovia, Poznań și Tri-City și în următoarele luni, ne propunem pentru a testa următoarele locații, astfel încât să le acopere aproape de suprafața întregii țări...). De asemenea, intenționăm să folosim frecvențe noi pentru a familiariza spectatorii cu o ofertă TVP unică, care până în prezent, datorită numărului insuficient de multiplexuri, nu a putut fi disponibil în televiziunea digitală terestră "".[WPPL = 2029398 Ca parte a testelor, este posibil să se vizualizeze programe HD Cultură TVP, TVP Polonia HD și Divertisment TVP, care sunt disponibile pe canalul 27 ca parte a SFN (rețea de frecvență unică). Primirea este necesară pentru a avea un televizor compatibil cu noul standard. Emitel, cu toate acestea, nota că, în conformitate cu „Regulament al ministrului digitizării privind cerințele tehnice și operaționale pentru receptoarele digitale “ Toate nou introduse pe piață pentru receptoare de televiziune digitală (de la 1 decembrie 2019.) ar trebui să gestioneze standardul DVB-T2 / HEVC.

DVB-T2 Televiziune terestră și problema de 5G

Interesant, necesitatea introducerii televiziunii DVB-T2 este asociată cu extinderea rețelei 5G. Până în prezent, televiziunea terestră din întreaga Europă a folosit frecvența de 470-790 MHz, care interferează cu utilizarea benzii de 700 MHz pentru 5G. Rețeaua de transmisie va fi, prin urmare, reconstruită în așa fel încât să lanseze în cele din urmă banda de 700 MHz.

„Testele ne vor ajuta să se pregătească mai bine pentru migrarea la noul standard “ - explică Piotr Guziewicz, directorul de planificare a rețelei și dezvoltarea serviciilor în Emitel S.ȘI. „Mai mult decât atât, ei vor da o șansă de telespectatori, care sunt în intervalul de emisii pentru a verifica posibilitatea de a primi un semnal pe televizoarele. Testele vor necesita modificări ale parametrilor de emisie, la spectatorii interesați de vizionarea programelor în DVB-T2 / HEVC și având modele mai vechi de receptoare, pot necesita programe de căutare ".

Prima etapă a testelor DVB-T2 este de a dura 3 luni. Curând, emisia de testare a semnalului DVB-T2 va include, de asemenea, alte regiuni din Polonia - inclusiv Varșovia, Gdansk și Poznań.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internebiznessmart Home

Recomandat
Lasă Un Comentariu