Principal » Internet » TVN Player Problema cu redarea nu funcționează?

TVN Player Problema cu redarea nu funcționează?

Internet : TVN Player Problema cu redarea nu funcționează?

Cum ar fi programele și seria emise pe TVN TV, dar nu aveți întotdeauna timp să le urmăriți în timpul emisiunii antenei? Nimic pierdut, utilizați doar serviciul de player TVN. Din păcate, uneori acest jucător nu funcționează pentru diferite cauze. Mai jos veți găsi sugestii despre cum să scapi de redarea problemelor.

Dacă instalați Silverlight după instalare, TVN Player Nu există încă nici o imagine sau nu funcționează deloc, aceste cauze pot fi mai multe. Unul dintre ele este de a bloca o conexiune la Internet. Pentru a remedia, introduceți Panou de control, Următorul optiuni de internet și alegeți Conexiuni > LAN Setări. Acum am marca Detectați automat setările. Închideți o fereastră și reporniți un computer. După repornire, totul ar trebui să se întoarcă la normal.

Cu toate acestea, dacă avem încă o problemă cu redarea, acest lucru se poate datora funcționării incorecte a plug-in-ului Silverlight. În acest caz, trebuie să o dezinstalați (amintiți-vă că o facem când toate ferestrele de browser sunt închise). Acum trebuie să ștergem Playready. Această aplicație este situată de obicei în C: Programdata Microsoft PlayReady. Următorul pas este să descărcați așa-numita. fixați-l De la Microsoft. După descărcare, instalăm și reporniți computerul. După repornire, re-descărcați conectorul Silverlight și o instalăm. După o astfel de operație, playerul TVN ar trebui să înceapă să lucreze corect.

Cauza destul de populară a imaginii și a redării sunetului de către playerul TVN blochează anunțurile pe pagină prin intermediul pluginului Adblock. În acest caz, adăugați o excepție de la ștecher și vă permite să afișați anunțuri la pagină. Dacă aveți instalat Adblock, faceți clic pe pictograma sa (colțul browserului superior) și din listă, alegeți opțiunea Pauză Block anunțuri pe această pagină. Apoi reîmprospătați site-ul și gata.

Recomandat
Lasă Un Comentariu