Principal » Internet » Problema jucătorului TVN cu caching-ul?

Problema jucătorului TVN cu caching-ul?

Internet : Problema jucătorului TVN cu caching-ul?

De la un jucător online gratuit, TVN Player utilizează un număr tot mai mare de utilizatori. Mulțumesc, putem viziona programele noastre preferate, seria și emisiunile difuzate pe stațiile TVN. Din păcate, uneori ne putem întâlni diferite tipuri de probleme de redare. Una dintre ele este o calitate slabă a tamponării materialelor video.

Ce cauze pot fi acest lucru și cum să remediem problema? În primul rând, verificați viteza conexiunii la Internet. Se poate întâmpla astfel încât, în ciuda lățimii promise, furnizorul nostru de internet nu îndeplinește contractul și, de fapt, viteza este mult mai mică decât a fost declarată. Pentru a verifica rapid viteza de legătură, vizitați pagina www.Testul de viteză.net și faceți clic pe Porniți testul. După literalmente o duzină de secunde, vom afla ce linie de bandă pe care o avem. Pentru a reda fără probleme materiale video pe playerul TVN în calitate satisfăcătoare, link-ul ar trebui să aibă cel puțin aproximativ 5-6 Mbps.

Cauza tamponării de materiale slabe poate fi, de asemenea, individuală Setări de calculator. Un obstacol frecvent în redare funcționează programe Antiviral, firewall sau programe pentru descărcarea fișierelor P2P. Înainte de a utiliza TVN Player, asigurați-vă că acesta este adăugat ca o excepție de la programul antivirus, iar în timpul redării video nu descărcați alte fișiere din fundal. Pentru că acest lucru ar putea într-un grad semnificativ de a cere legătura noastră.

Pentru a ridica calitatea redării, trebuie, de asemenea, să asigurăm un nou software în consecință. TVN playerul necesită pluginuri MS Silverlight Versiunea 5.0 sau versiunea sa nouă și Adobe Flash Player 10.X sau versiunea sa nouă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu