Principal » Internet » TV Box - Ce este asta?

TV Box - Ce este asta?

Internet : TV Box - Ce este asta?

În prezent, la fiecare pas pe care îl auziți despre televizoare cu Smart TV, TV orroid, TIZEN OS sau WebOS. Pentru mulți oameni, aceste concepte sunt străine și nu spun prea mult, dar tot ce trebuie să faceți este să explorați subiectul pentru a cunoaște avantajele imense ale acestei soluții. Puteți să le adoptați la un televizor mai vechi? Da, datorită casetei TV.

Având un televizor mai vechi, lipsit de orice sistem TV inteligent și, prin urmare, accesul la Internet, nu este nevoie să reduceți imediat funcționalitatea acestei soluții. Doar o casetă TV de bună calitate, astfel încât chiar și un televizor vechi a câștigat o mulțime de caracteristici noi și posibilități.

Caseta TV nu este altceva decât un dispozitiv extern, de obicei echipat în TV Android sau o varietate. Doar conectați-l la televizor printr-un cablu sau adaptor HDMI, apoi conectați caseta TV la Internet și configurați pentru a accesa un număr mare de opțiuni, posibilități, funcții interesante și divertisment.

Folosind caseta TV 'și putem vizualiza Internetul pe ecranul televizorului, utilizați site-uri de socializare, jucați jocuri și vizionați filme atât pe site-uri de film, vod, precum și cele stocate într-o memorie externă (Pendrive, smartphone, hard disk, etc.), server de origine etc. Modelele avansate pot să se conecteze la dispozitive mobile și apoi să afișeze ecranul sau conținutul memoriei interne de pe ecran.

Recomandat
Lasă Un Comentariu