Principal » Internet » ESL un turneu în Katowice a început. Te invitam! #,

ESL un turneu în Katowice a început. Te invitam! #,

Internet : ESL un turneu în Katowice a început. Te invitam! #,

În Katowice, cea mai mare zi de jucători a început în Katowice. Finalele finalelor Intel Extreme Masters au venit din nou la oraș. Evenimentul a fost răspândit pentru prima dată pe două săptămâni anul trecut, dar pentru prima dată întâlnirea a fost separată în două evenimente separate. Astăzi și mâine în Katowice, ESL One și Expo Equipment Fair.

Suntem deja după începerea oficială a evenimentului și a jucătorilor primiți. În acest an, paharul a fost livrat la Mercedes, un nou model de clasă A, care este arătat aici o audiență mai largă pentru prima dată în lume. Spodek a umplut cu spectatorii care sprijină jucătorii care sărbătorește astăzi și mâine în Dota 2.

[1/2

În paralel cu meciurile, vizitatorii la Katowice vă pot familiariza cu noutăți hardware și noi înșine să profităm de atracțiile legate de jocurile care sunt pregătite ca parte a expoziției în centrul internațional al Congresului. Ca de obicei, nu există concursuri aici, oportunități de a cumpăra echipamente la prețuri atractive, cosplayers și multe alte atracții.

Evenimentul este însoțit de o atmosferă bună și una dintre atracțiile mai interesante, desigur, dincolo de acestea legate direct de Esport, este capacitatea de a conduce studii cu cele mai recente modele Mercedes. Singura condiție este de a avea un permis de conducere valabil.

Din acest loc, vă invităm să urmăriți relația noastră cu evenimentul. Ca de obicei, veți afla despre produsele noi noi care pot fi găsite pe Expo din Katowice și veți avea ocazia să câștigați premii valoroase în numeroase competiții pe care le pregătim pentru dvs. Noi invităm!

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Okdrzgaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu