Principal » Internet » Modul de focalizare în Google Chrome: O nouă modalitate de a afișa pagini, puteți testa acum

Modul de focalizare în Google Chrome: O nouă modalitate de a afișa pagini, puteți testa acum

Internet : Modul de focalizare în Google Chrome: O nouă modalitate de a afișa pagini, puteți testa acum

Google Chrome primește "Modul de focalizare ". Am scris despre acest nou pentru prima dată aproape de o lună în urmă, când un pavilion nou a apărut printre setările experimentale ale versiunii de testare a Canary. Dar atunci - dar posibilitatea teoretică de a activa modul nou - opțiunea nu a funcționat și despre scopul său nu ar putea decât să speculeze. Acum știi un pic mai mult în acest subiect.

Ca plătit Reddit, modul de focalizare în ultima Chrome „O versiune de test este acum disponibil. Deși nu a fost încă cunoscută dacă funcționalitatea actuală nu mai este finală, datorită ediției de testare, ne uităm mai îndeaproape. Se pare că modul de focalizare permite - cel puțin pentru moment - pentru a rula cardul într-o fereastră nouă fără bara de sus a comenzilor de navigație.

Modul de focalizare în Chrome: Cardul selectat ca o fereastră nouă fără benzi de navigație din partea superioară.

Pentru a testa această opțiune, trebuie să instalați mai întâi variația cromului în canarul de testare. Este, de asemenea, în directorul nostru de software, listat în meniul derulant Toate versiunile. După instalare, vizitați setările experimentale și activați modul de focalizare. Detalii despre această etapă descrisă în publicația anterioară.

"Modul Focus " este în versiunea poloneză a browserului "Cardul activ ".

Când opțiunea va fi deja activată, trebuie să vizitați orice pagină pe care doriți să o rulați într-un mod nou. Acum puteți face clic numai pe butonul din dreapta al mouse-ului de pe card cu o pagină dată și selectați "Setați această carte ca activă ". Pagina selectată va fi apoi mutată într-o fereastră nouă fără butoane de navigare, bara de adrese, marcaje și carduri deasupra. Poate că, în unele cazuri, facilitează citirea conținutului mai lung.

Google Chrome cu setări de senzori noi

Este demn de adăugat că noile setări legate de utilizarea senzorilor de lumină și de trafic au fost, de asemenea, la versiunea de testare a cromului '. În acest caz, utilizați-le fără activarea prealabilă a acestei opțiuni între steaguri. Am scris mai multe despre această știre într-o publicație separată.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu