Principal » Internet » Nightbulbulb - Alternativă ușoară și deschisă pentru F.Luxa

Nightbulbulb - Alternativă ușoară și deschisă pentru F.Luxa

Internet : Nightbulbulb - Alternativă ușoară și deschisă pentru F.Luxa

În ultima actualizare a Windows 10 a apărut în modul Noapte, astfel încât să puteți reduce emisia de lumină albastră în armonie cu ciclul circadian. Utilizatorii, cu toate acestea, raportează probleme cu această funcție, ceea ce face ca acesta să fie rezonabil să se utilizeze aceste obiective de la software suplimentar.

De ani de zile, cel mai popular a fost F.LUX, cu toate acestea, aceasta nu constituie singurul program, datorită căreia în Windows, puteți rula într-un proces automat modul de noapte. Utilizatorii care privesc fără tragere de inimă la emisiile native din Windows și pentru un motiv oarecare sunt descurajați de F.LUXA, puteți recomanda programul Lightbulb.

Nu diferă în principiu de la f.Luxa, cu toate acestea, este un program open source. Codul său este disponibil în depozitul GitHub și instalatorul poate fi găsit în baza noastră de date. În ceea ce privește (și atât de minimalist) f.Luxa, Lightbulb oferă o simplitate și mai mare. Puteți spune că orice configurație este pur opțională: doar porniți programul pentru a localiza aparatul și pentru a se potrivi cu timpul de funcționare a modului de noapte la vest și răsăritul soarelui.

Cu toate acestea, dacă doriți să personalizați lighbulbul la preferințele dvs., puteți seta temperatura culorii în modul zilnic și de noapte. Puteți schimba, de asemenea, timpul de trecere la un alt mod, care este setat la 90 de minute în mod implicit. Toate acestea se fac folosind glisoare, iar întregul panou de configurare este disponibil din tava de sistem. Puteți seta, de asemenea, dacă programul este de a descărca de rețea sau se bazează pe configurația de utilizare manuală.

Singura funcție care a terminat și care este utilă în f.Luxul este disponibilitatea excepțiilor, adică cererea pentru care reducerea emisiilor de lumină albastră este oprită necondiționat. Modul de noapte poate fi suspendat timp de 1 minut la 1 zi. Lightbulb poate fi descărcat din baza noastră de date software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu