Principal » Software » Modul de urgență în Windows 7

Modul de urgență în Windows 7

Software  : Modul de urgență în Windows 7

Modul de urgență este deosebit de util atunci când vrem să rezolvăm problemele cu controlorii și alte programe care nu funcționează corect și provoacă întreruperi și probleme în funcționarea corectă a sistemului de operare. Mai jos prezentăm cum să rulați modul de urgență în Windows 7.


1. Click pe Start Meniu în colțul din stânga jos al ecranului și apoi Închide -> reporniți.
2. Când computerul este repornit, apăsați și mențineți apăsat Tasta F8 Înainte ca ecranul să apară cu logo-ul Windows. Apoi repetați această operație și putem merge la modul de urgență.
3. În cazul mai multor sisteme de operare instalate, în meniul de conectare, selectați săgețile pe care le utilizează sistemul de operare. După alegerea, apăsați Tasta F8 și mergeți la modul de urgență al acestui sistem.
4. În ecran Opțiuni avansate de pornire Folosind săgețile, selectați opțiunile corespunzătoare, apoi confirmați cu tasta Entery.
5. Apoi conectați-vă la sistem din contul de utilizator cu drepturile de administrator și gata. Merită să ne amintim că informațiile despre locul de muncă în modul de urgență sunt afișate pe laturile monitorului - inscripția Mod sigur.
6. Pentru a ieși din modul de urgență în Windows 7, trebuie să reporniți computerul, apoi selectați opțiunea Lucrați în modul normal

Recomandat
Lasă Un Comentariu