Principal » Internet » Tracieri de ocazie1.0.8

Tracieri de ocazie1.0.8

Internet : Tracieri de ocazie1.0.8

Tracker este o aplicație specială pentru persoanele care doresc să fie la curent cu promoțiile în magazinele preferate. Discurs nu numai despre reduceri de alimente, ci și despre farmacii și multe, multe altele.

Biedronka, Lidl, Net, Kaufland, Tesco, Pepco, Auchan, Carrefour, Rossmann, Macro, Selgros, Aldi, Media Markt, McDonald, Ingmarche, Neonet, KFC, Rezervat, Cropp sau Casa, Saturn, Frog, Expert Media, Bromarche ALDI , Alma Market, Empik, H & M, Acasă și Tu, Drogeria Natura, Superpharm, Obi, Drogerie Hebe, Piotr I Paweł, Stokrotka, Jula, Leroy Merlin, Jysk, Textil Market, alb-negru alb, RTV Euro Agd, E.Leclerc - Aceasta este o rețea de magazine ale căror ziare sunt disponibile în programul descris.

Instrumentul vă permite, de asemenea, să creați liste de cumpărături pe baza promoțiilor dintr-un buletin informativ dat, partajați oferte altor utilizatori, adăugând carduri de loialitate (nu trebuie să le purtați cu dvs.) și încasările, astfel încât să avem acces la dovada achizițiilor de la aplicație. Cu toate acestea, nu totul, deoarece programul a fost echipat cu funcția de locație a celor mai apropiate magazine.

Datorită utilizării funcției de geolocație, toate ziarele conținute în aplicație sunt întotdeauna la zi. Din program se pot bucura de oameni care fac cumpărături în Varșovia, Wrocław, Kraków, Katowice, Poznań, Gdańsk, Lublin, Bydgoszcz, Rzeszów, Bielsko-Biała, Częstochowa, Olsztyn, Kielce, Białystok, Gdynia și Sopot și Sopot și Sopot.

Recomandat
Lasă Un Comentariu