Principal » Internet » Trojmiasto.Pl

Trojmiasto.Pl

Internet : Trojmiasto.Pl

Trojmiasto.PL este programul oficial al portalului de Internet Tritity.en, în care vom găsi o mulțime de informații utile de la Gdańsk, Gdynia și Sopot.

Cele mai recente informații din viața tri-city sunt afișate pe ecranul principal al aplicației. Fiecare text are o fotografie, precum și un buton pentru a împărtăși rapid conținutul NP. pe Facebook sau prin e-mail. De asemenea, programul vă permite să reglați dimensiunea fontului utilizat în publicații, ceea ce facilitează utilizarea aplicației. În plus, folosind programul pe care îl puteți contacta rapid biroul editorial al portalului, încărcând un e-mail care vă cere să luați o problemă importantă pentru noi. În acest scop, se utilizează pictograma vizibilă în colțul din dreapta sus al ecranului de aplicare. Prin alegerea acestuia, se va deschide un formular de contact în care putem introduce text și, de asemenea, atașați o fotografie sau un film.

Funcții suplimentare de cerere Trojmiasto.PL sunt disponibile în meniul lateral la care putem găsi în colțul din stânga sus al ecranului. Această secțiune oferă catalogul de știri grupate de categorii tematice (m.în. Fapte și recenzii, sport, afaceri, divertisment etc.), baza evenimentelor Tri-City, a unui repertoriu cinematografic, calendarul Tri-City SKM, precum și comunicarea colectivă Gdańsk și Gdynia, baza companiei în anunțurile minore (după conectare, puteți Adăugați propriul anunț), programul TV, în cele din urmă informațiile despre vreme (curente și prognozate) pentru Tri-City.

Programul pare grozav în ceea ce privește designul grafic, iar serviciul său este foarte simplu. Toate posibilitățile oferite de cererea Trojmiasto.PL sunt disponibile gratuit.

Recomandat
Lasă Un Comentariu