Principal » Android » TripAdvisor39.6

TripAdvisor39.6

Android  : TripAdvisor39.6

TripAdvisor este site-ul oficial al site-ului mobil cu același nume. Oferă acces la o bază de informare mare referitoare la țările interesante, locuri și facilități din întreaga lume, inclusiv în Polonia.

Pentru a utiliza capacitățile complete de aplicare, este necesar să se creeze un cont gratuit. Permite o mai bună personalizare și sincronizare a informațiilor. Cu toate acestea, nu este necesar să se utilizeze aplicația. Iar acest lucru oferă o mulțime de informații, pentru mulți destinatari diferiți.

Indiferent dacă planificăm o vacanță străină, indiferent dacă căutăm restaurante interesante în zona imediată. În fiecare dintre aceste cazuri, baza de date TripAdvisor ne poate spune ceva. Informațiile au fost împărțite în 5 module principale: hoteluri. Restaurante, atracții, zboruri și apartamente. În cazul obiectelor, primim informații cuprinzătoare de locație, ore de lucru, fotografii, precum și opiniile altor clienți.

TripAdvisor vă permite, de asemenea, să evaluați destinațiile și hotelurile vizitate. Datorită comunității, este mai ușor să găsiți obiecte, locuri și servicii valoroase. Ce acces semnificativ la bază și aplicația în sine sunt libere. TripAdvisor este una dintre aceste aplicații care merită să aibă pe telefonul dvs. atunci când ne gândim că călătorim atât la nivel local, cât și în continuare.

Caracteristici cheie de aplicare:

  • Aplicația clientului site-ului cu același nume
  • oferă informații despre hoteluri, restaurante, atracții, zboruri, etc.
  • Vă permite să evaluați locurile vizitate

Recomandat
Lasă Un Comentariu