Principal » Internet » Trashme2.1.21

Trashme2.1.21

Internet : Trashme2.1.21

Trashme este un program puternic pentru a dezinstala programele de la MacOS și a găsi și elimina fișierele inutile.

Trashme vă permite să eliminați programele de pe computer, widget-uri, pluginuri, panouri de setare și add-uri cu fișiere de configurare asociate, date suplimentare și cache. Trashme găsește aceste fișiere și le permite să le ștergă complet. Se va face, de asemenea, atunci când aplicația va fi mutată în coș.

În plus, Trashme vă permite să scăpați de fișierele inutile ca miniaturi, fișiere temporare, reziduuri după programele anterior dezinstalate sau fișiere foarte vechi, nu sunt deschise de mai mulți ani și mai mari decât dimensiunea desemnată.

Programul vă permite, de asemenea, să adăugați programe la favoritele dvs. și să le protejați înainte de dezinstalare. Pentru aceste programe, puteți salva, de asemenea, informații despre licențe ca nume de utilizator, cheie sau fișiere suplimentare. Totul poate fi criptat și protejat cu parolă sau atingere ID.

Trashme oferă, de asemenea, acces la unele setări de sistem MacOS ascunse și urmați modificările făcute. Pe MacBook-uri noi puteți utiliza Touch Bara.

Versiunea de testare vă permite să verificați toate funcțiile, dar dezinstalează doar 5 programe.

Recomandat
Lasă Un Comentariu