Principal » Internet » Transmitere5

Transmitere5

Internet : Transmitere5

Transmiteți unul dintre clienții FTP mai buni, SFTP, WebDAV și Amazon S3 pentru poppies. Programul este cunoscut pentru fișiere foarte rapide și efectuează operațiuni pe servere la distanță. Setările sale pot fi sincronizate cu Dropbox sau iCloud.

Transmiterea utilizează o vizualizare tradițională, cu două panouri. Interesant, nu limitează utilizatorul să utilizeze vizualizarea locală și la distanță - vă permite, de asemenea, să transferați fișiere între locațiile locale ca manager de fișiere obișnuit și, de asemenea, vă permite să mutați fișiere între două servere la distanță. Creatorii de transmisie încearcă să efectueze astfel de operațiuni, cum să enumere numărul mare de fișiere, descărcând mii de fișiere mici sau eliminându-le de pe serverul de la distanță cât mai curând posibil. Sprijinul pentru protocoale este încă îmbunătățit pentru a lucra cu programul nu adaugă întârzieri inutile.

În plus față de posibilitatea de a transfera fișierele de transmisie, vă permite să montați servere la distanță în așa fel încât pentru căutătorul sunt vizibile ca discuri externe. Datorită acestui lucru, puteți să trageți și să dați fișiere și să le duceți direct de la multe alte programe care nu au fost echipate cu manipularea protocoalelor necesare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu