Principal » Internet » Traficarul este un serviciu de partajare a mașinilor, șoferii de taxi vor avea motive să plângă din nou

Traficarul este un serviciu de partajare a mașinilor, șoferii de taxi vor avea motive să plângă din nou

Internet : Traficarul este un serviciu de partajare a mașinilor, șoferii de taxi vor avea motive să plângă din nou

Serviciul Traficar este acum disponibil. A fost creat pentru ca oamenii care se deplasează în oraș și pentru mulți pot fi o alegere mai bună din mijloacele actuale de transport. Închiriați o mașină, plătim numai pentru kilometri condusă și stăm în spatele volanului. Fără o mulțime, într-un confort mai mare și cu posibilitatea de a ajunge la orice loc.

Traficarul este o partajare a unei mașini. Oricine interesat poate utiliza de la vehiculele companiei, tot ce trebuie să faceți este să instalați aplicația și registrele în serviciul. Aplicația conține locația mașinilor individuale pe care le putem rezerva. Rețineți că avem 15 minute pentru a ajunge la vehiculul selectat. Aceasta este o anumită dificultate, dar datorită acestei persoane nu rezervă câteva ore de călătoria planificată, făcându-l inaccesibil până acum.

În plus față de datele despre locația mașinii, vom primi informații despre momentul atingerii acestuia și a stării de combustibil, împreună cu distanța presupusă care poate fi depășită. După atingerea vehiculului, avem nevoie pentru a scana codul QR pentru a deschide ușa. Cheile vor fi în clipboard-ul, ar trebui, de asemenea, le-a pus după încheierea călătoriei. Înainte de a muta, ar trebui să completeze polenizarea curățenia, iar datoria noastră este, de asemenea, pentru a viziona intreaga masina prin mutarea.

Sistemul de taxe în sine este simplu. Plătim numai pentru timpul, kilometrajul, combustibilul și taxele Zonele de parcare plătite sunt deja incluse în preț. Cu toate acestea, dacă nu există niciun combustibil, putem reîncărca și compania pe baza unei chitanțe, returnează banii emise. Pentru fiecare kilometru vom plăti PLN 0,80 PLN, plus 0,50 pentru fiecare minut de conducere. Cu toate acestea, taxa de parcare este PLN 0,10 și este încărcată când părăsim mașina de trafic pentru a reveni la ea mai târziu.

Traficar - Auto pentru un minut

Putem, totuși, să fie încărcat cu costuri suplimentare - pentru repararea sau tapițerie de spălat. Prin urmare, studiul menționat anterior nu ar trebui să fie subestimat. Desigur, dacă călătoria va avea loc fără obstacole, nu vom fi acuzați de taxe suplimentare.

Serviciul Traficar este disponibil în prezent numai pentru locuitorii din Cracovia. 86 mașini sunt aranjate în oraș, fiecare locație de oricine poate verifica pe hartă. Datorită faptului că partenerul este General Motors, avem la dispoziție un nou Opel Corsa. Dacă traficul va fi cu succes, va merge cu siguranță în alte orașe mari. Serviciul are potențialul de a face acest lucru, deoarece obținem independență, lipsa mulțimilor ca autobuzul, confortul mai mare și încărcați același aspect atractiv.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Afaceri

Recomandat
Lasă Un Comentariu