Principal » Internet » Traficar

Traficar

Internet : Traficar

Traficar este o aplicație pentru clienți a celui mai popular sistem de autovehicule din Polonia, cu același nume care vă permite oricui are permis de conducere. B închiriere mașină pe minut. La dispoziția utilizatorilor, atât autoturisme (Renault Clio, Renault Kangoo), precum și furnizori (Citroen Jumper).

Principiul sistemului traficar este foarte simplu. Ruling aplicația, căutăm pe hartă Suntem interesați de vehicul și rezervați-l. Din acest moment, avem 15 minute pentru a ajunge la mașina selectată și scanați codul QR, care este pe corp și care vă va permite să deschideți ușa mașinii. Chiar înainte de rezervarea vehiculului, avem posibilitatea de a accesa astfel de informații despre aceasta ca locație, timp ajungând la acesta, nivel de combustibil și lista de prețuri. După intrarea în vehicul, avem 5 minute gratuite pentru examinarea stării sale, curățați și completați un scurt sondaj.

Platforma traficară este disponibilă pentru oricine a fost de 18 ani și are un permis de conducere. B. Vă permite să conduceți nici o rută în oraș, luând pasageri și parcare fără taxe într-o zonă de parcare plătită.

Recomandat
Lasă Un Comentariu