Principal » Internet » Track Yoga - Instructor personal de yoga pentru puterea de bază, flexibilitate, pierdere în greutate și relief stres

Track Yoga - Instructor personal de yoga pentru puterea de bază, flexibilitate, pierdere în greutate și relief stres

Internet : Track Yoga - Instructor personal de yoga pentru puterea de bază, flexibilitate, pierdere în greutate și relief stres

Track Yoga - Instructor personal de yoga pentru puterea de bază, flexibilitate, pierdere în greutate și stres Relief este un program conceput pentru iPhone 'y și iPads, datorită căruia puteți începe o aventură cu yoga.

Yoga se bucură de o mulțime de popularitate în Polonia și multe sunt școli în care puteți învăța elementele de bază. Dar dacă avem timp să participăm la formarea obișnuită, puteți utiliza aplicația Yoga. Programul oferă o bază de date de cunoștințe și formare, precum și filme de instruire în HD. Vă putem conecta (utilizând adresa de e-mail, precum și conturi Facebook sau Google, dar acest lucru nu este necesar să utilizați programul. În aplicație, de asemenea, putem stabili scopul dvs., pe care vrem să-l realizăm, care, în ipoteza să promoveze sistematice.

În aplicație veți găsi exerciții exemplare care demonstrează un om - un instructor explicat de un profesor de sex feminin. În timp ce formarea, colectăm punctele Kryia, iar cu cât le facem mai mult, cu atât mai mare va fi disponibil numărul de exerciții. Aici merită subliniat faptul că numai utilizatorii care aleg să se conecteze în aplicație vor putea folosi unele materiale. Exercițiile sunt interesante construite, în aplicația pe care o veți găsi m.în. Seturi de relaxare și consolidare în timpul bolii. Totul a fost dat într-un mod grafic frumos, care nu distrage atenția și vă permite să vă concentrați asupra celui mai important scop, adică pe clasele de yoga în care concentrația este un factor cheie.

Programul conține un modul de micropayment. Pentru 15 PLN pe lună sau PLN 100 din abonamentul anual, vom avea acces la toate instrucțiunile și exercițiile.

Recomandat
Lasă Un Comentariu