Principal » Internet » Tracer Neo 9.7 "- Timp pentru comprimate mari și ieftine?

Tracer Neo 9.7 "- Timp pentru comprimate mari și ieftine?

Internet : Tracer Neo 9.7

Numai comprimate ieftine doar ultima dată a început să furtună piața, dar fiecare rețea mai mare a introdus deja mici, șapte mese la oferta sa. Dar cum rămâne cu oferta pentru clienții care ar dori să obțină tabletă ieftină, dar un pic mai mare? Cu răspunsul a venit, printre altele, compania care prezintă modelul Tracer Neo 9.7 "IPS.

Testele au început cu o vizită pe site-ul oficial al produsului pentru a obține informații tehnice de bază despre produs. Uneori puteți afla ceva interesant despre dispozitivul de testare. De data aceasta am găsit o perlă reală. Iată o descriere a matricei pe Tablec Tracer Neo: Bucurați-vă de frumusețea imaginii! Legendar Matrix IPS, cunoscut bine cu Apple iPad 2, vă va permite să vă bucurați de o imagine de înaltă calitate în orice situație în orice situație, în orice colț de aranjare a noii tablete. Descoperiți frumusețea imaginii împreună cu Tracer Neo!

bine

..

Foarte plătit de producătorul barului. Dacă probabil ghiciți tableta are un ecran mare cu o matrice IPS (bine cunoscută cu iPad 2!) Diagonală de 9,7 inci și o rezoluție de 1024x784 pixeli. Și trebuie să recunosc că ecranul pentru un raft relativ scăzut face o impresie imensă - chiar și la iPad 2, de asemenea, o bară transversală de înaltă clasă a fost învinsă. Diferențele în favoarea Apple sunt în afara când ambele dispozitive au fost setate la luminozitatea maximă - în acest caz Neo strălucește ca un bec de 60 de wați la un iPad 100 watt.

Capacele ecranului - care este interesant - o placă de sticlă, nu un strat de plastic flexibil cunoscut, de exemplu, de la comprimatele mantoase. Imaginea de fapt, ca și pentru un astfel de raft de preț, este foarte bun și în conformitate cu ceea ce a scris producatorul - nu există nici o problemă chiar și cu unghiuri largi. Aceasta este, desigur, ceea ce ar putea fi găsite în iPad, dar nu ar pune pe peretele Tracer pentru o astfel de comparație.

Carcasa tabletei pare foarte accesibilă - calitatea materialelor utilizate va satisface pe deplin un astfel de adversar al materialelor plastice ca subsemnate;). Greutatea dispozitivului este surprinzător de scăzută - numai 450 g, care, chiar și cu iPad 2 (601 g), este pozitivă. Pe de altă parte, comprimatele Android, de obicei, păstrează orizontal, așa că după o perioadă de a ține mâna poate fi, la urma urmei, obosită.

[1/2

Și ceea ce găsim în mijloc? Se pare că destul de mult. Tracer Neo a fost echipat cu un singur nucleu Cortex A8 Allwinner A10 procesor de 1.2 GHz cu un sistem grafic integrat, tratat cu 400 MHz frecvență. Desigur, nu se așteaptă la miracole dintr-un astfel de sistem, de asemenea, nu am pus barul înalt. Dispozitivul a fost echipat cu 8 GB de memorie internă. Tableta pentru acest preț este folosită în primul rând pentru a primi poștă, navigați pe web și chat pe im.

Tracer Neo 9.7 "are un număr foarte larg de porturi. Noi găsim două porturi micro USB în mijlocul lor, dintre care unul este folosit numai ca gazdă USB, o tastatură sau un șoarece poate fi conectat printr-un adaptor care este inclus. Al doilea port este folosit pentru a comunica cu un computer. Au fost ieșire Micro HDMI, ceea ce face posibilă afișarea imaginilor din tabletă la 1080p, de exemplu,. televiziune. De asemenea, producătorul a furnizat slot pentru card microSD.

Aventura mea a început cu Android nu a fost cea mai bună. Primul start-up expertul suspendat atunci când trecerea de la ecranul de conectare pentru a alege o conexiune fără fir. Această suspensie a durat aproximativ 10 de secunde, timp în care am avut ocazia de a observa deținut în mijlocul animației. Mai târziu, în ciuda marea speranță, din păcate, nu era mai bună. Repetați fiecare acum și apoi interfața îngheață sau încetinește în mod semnificativ - dar totul depinde de câte aplicații funcționează în orice moment dat. Producator pentru Standard Android a adăugat un popular pachet de birou la DOCUMENTELOR GO, Hi-Q Recorder MP3 Sound Recorder și Aldiko e-book reader. Desigur, există acces la Google Play, astfel încât să puteți profita de cel mai mare magazin cu aplicații Android.

Dacă eroarea a fost eliminată în următoarea actualizare, sunt convins că Tablet Tracer Neo ar fi o mușcătură apetisantă pentru mulți clienți care nu caută dispozitive scumpe exagerate. Produsul lui Tracer este, fără îndoială, un dispozitiv interesant, în primul rând de un ecran de bună calitate. Ați putea spune - un produs excelent pentru persoanele care imediat după cumpărare schimbă firmware-ul pentru mai mult "deschis " - adică pentru mine;) Dacă apreciați software-ul furnizat de producător, aș lua în considerare toate argumentele pro și contra, pentru că pot fi diferite. Încă preț tentant - în magazine populare puteți obține deja de la aproximativ 800 zł.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu