Principal » Internet » TRACE SNOW - TRACKER SKI + SNOWBOARD

TRACE SNOW - TRACKER SKI + SNOWBOARD

Internet : TRACE SNOW - TRACKER SKI + SNOWBOARD

TRACE Snow Snowboard Pista de snowboard vă va permite să înregistrați informații despre nebunia noastră pe pantele de zăpadă, indiferent dacă folosim schiuri sau plăci.

Pentru a utiliza aplicația trebuie să aveți un cont. Le putem crea prin acordarea de e-mail sau logare folosind Facebook. Ecranul principal este un buton de pornire de înregistrare. Datorită acestui lucru, este ușor să rulați acest modul chiar și atunci când suntem deja îmbrăcați în costum complet, inclusiv mănuși.

În timpul ieșirii, aplicația înregistrează, inter alia, astfel de date ca: viteza, înclinația, distanța, timpul sau calorii. Rezultatele noastre pot fi analizate sau disponibile pentru alții. În piesa de snowboard Snow Snow Snow, vom găsi, de asemenea, posibilitățile de înregistrare a videoclipurilor scurte.

Rezultatele și progresele noastre pot fi comparate cu alți utilizatori înregistrați. Ce semnificative toate cele mai importante opțiuni din aplicație sunt disponibile gratuit. Au existat, de asemenea, suport pentru ceasul Apple.

Recomandat
Lasă Un Comentariu