Principal » Android » Tricitate.PL2.22

Tricitate.PL2.22

Android  : Tricitate.PL2.22

Tricitate.PL este aplicația mobilă oficială a unuia dintre cele mai mari portaluri online dedicate tri-orașului. Noi găsim M.în. O mulțime de știri despre ceea ce se întâmplă în Gdańsk, Gdynia și Sopot, vom verifica ghidul cultural, calendarul colectiv de comunicare, analizăm și baza de date a anunțurilor mici.

Programul oferă o bază de informații foarte extinsă din viața tri-orașului. Pe ecranul principal veți găsi cele mai recente știri despre M.în. Politica tri-oraș, cultura, comunicarea, sportul și multe altele. Aplicația oferă, de asemenea, un fel de alarmă de bară galbenă pentru știrile urgente, afișate sub forma unui dreptunghi clar WKomponowaneGo între diferitele categorii de informații. Această soluție face ca cititorul să observe aproape imediat informațiile NP. Situația de alarmă.

Fiecare știri disponibile în aplicația TRI-CITY.en poartă fotografiile de bună calitate (implicit este setat la HD, dar în programul setările pot fi distribuite cu această soluție), puteți adăuga și vizualiza comentarii și partajați publicații selectate de mecanismul Androidowego pentru partajarea conținutului de conținut. Aplicația vă permite, de asemenea, să trimiteți rapid la funcția editorială a Tri-City.En Evenimente în valoare de descriere. În acest scop, butonul este vizibil în colțul din dreapta sus al ecranului. Prin alegerea acestuia, vom vedea un formular de contact în care putem introduce un mesaj text și, de asemenea, atașați o fotografie și un film, apoi trimiteți un e-mail pentru jurnaliștii de servicii.

Posibilități suplimentare ale cererii TRI-CITY.PL poate fi găsit utilizând meniul lateral extins de la marginea din stânga a ecranului. Vom găsi că nu numai cele mai recente informații grupate după categorie (de ex. din lumea culturii sau a sportului), dar și raportul Tri-City (un fel de flux de informații cu intrări scurte, de exemplu, informarea. Despre întârzieri în instruirea accidentelor de cale ferată sau drum rutier Tri-City), calendarul evenimentului, repertoriul cinematografului, calendarul SKM și transportatorii din Gdańsk și Gdynia, baza companiei în anunțurile minore (cu posibilitatea adăugării proprii) , Programul TV și informații frumoase cu privire la vremea curentă și prognozată pentru Tri-City.

Aplicația este disponibilă gratuit, oferă conținut de înaltă calitate, iar navigarea este foarte simplă și intuitivă. Acest program poate fi plasat după modelul dezvoltatorilor de aplicații cu informații despre viața orașelor poloneze.

Recomandat
Lasă Un Comentariu