Principal » Internet » TP-Link introduce Neffos X1 Max - un smartphone puternic pentru mai puțin de 1000 PLN

TP-Link introduce Neffos X1 Max - un smartphone puternic pentru mai puțin de 1000 PLN

Internet : TP-Link introduce Neffos X1 Max - un smartphone puternic pentru mai puțin de 1000 PLN

Aspectul Smartphones TP-Link Neffos ar fi fost o surpriză considerabilă pentru unele. Acesta sa dovedit rapid pentru a fi o companie specializată în dispozitive de rețea, poate oferi, de asemenea, smartphone-uri foarte bune. Pe rafturile magazinelor, un alt model - Neffos X1 Max, care, ca și alte smartphone-uri din seria Neffos X, aduce o mare valoare pentru bani.

Jeffrey Chao, co-fondator și președinte al TP-LINK, a subliniat că seria Neffos X este combinația de tehnologie și design elegant. Aceste smartphone-uri au fost create pentru funcțiile care vor permite clienților noștri să fie mai aproape de toate și ceea ce oferă lumii. Confirmând aceste cuvinte pot fi găsite în noul model Neffos X1 Max, care, în plus față de silueta bine proporționat, are de oferit:

  • Afișaj: 5,5 inch IPS Full HD (1920 × 1080 pixeli)
  • Procesor: Mediatek Helio P10, 4 × Cortex-A53 2.0 GHz + 4 × Cortex-A53 1,2 GHz
  • GPU: ARM MALI-T860MP2 728 MHz
  • Memorie 3 + GB 32 GB de date de utilizator RAM sau 4 GB la 64 GB +
  • Suport pentru cardul microSD până la 128 GB
  • Camera: 13 MP din spate și 5 MP
  • LTE CAT4, Wi-Fi A / B / G / N, Bluetooth 4.1, GPS / A-GPS și GLONASS
  • Două carduri Nanosim (Dual Siudby Dual Dual)
  • Baterie: 3000 mAh
  • Android 7.0 Nougat

Carcasa a fost făcută din metal și - ca producătorul laudă - trebuie să stea bine în mână. Datorită antenei, piesele de carcasă superioară și inferioară sunt fabricate din plastic. Un cititor de amprentă a fost în spate, care este capabil să recunoască amprentele digitale în doar 0,2 secunde. La rândul său, față este protejată cu un pahar 2.Gorila 5D Gorila.

Promite să fie o cameră principală interesantă pe spatele lui. Efectuează fotografii la o rezoluție maximă de 13 mp, are o funcție PDAF și o diafragmă f / 2.0. Smartphone-ul a fost echipat cu o funcție de încărcare rapidă, care permite 30 de minute pentru a încărca bateria de până la 50%. Android 7.0 a fost îmbogățit cu m.în. Despre posibilitatea de a împărtăși ecranul pentru două aplicații simultane.

Neffos X1 Max a lovit deja vânzarea. În prezent, o versiune cu 3 GB și 32 GB pentru datele de utilizator, care a fost prețată la 899 zloți. Avem două versiuni de culoare pentru a alege - gri și aur.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu