Principal » Internet » TP-LINK Neffos C5L, smartphone ieftin cu LTE și Dual Sim

TP-LINK Neffos C5L, smartphone ieftin cu LTE și Dual Sim

Internet : TP-LINK Neffos C5L, smartphone ieftin cu LTE și Dual Sim

Un alt model de smartphone TP-Link merge pe piața poloneză. De data aceasta verificăm cum se prezintă și cum funcționează, un model mai simplu Neffos C5L. Acest produs care nu ne compunem să ne specificăm. Cu toate acestea, există mai multe caracteristici care pot fi interesante pentru mulți cumpărători viitori. Principalele sale avantaje sunt prețul care nu ar trebui să depășească 400 zloți. Un alt avantaj este un modem LTE și, în final, suportul a două cărți SIM. Vă invităm să vizionați materialele video.

Din păcate, smartphone-urile ieftine sunt pline de compromis. În acest model, deși pare fără prea multe dezavantaje, cele mai multe se opresc din standarde. Nu vă așteptați la fotografii super după ele. Filmele nu vor fi cele mai înalte zboruri. Cu toate acestea, nu înseamnă că ei sunt fără speranță. Totul depinde de nevoile dvs. și de un moment, așa cum spun ei "cea mai bună cameră este cea pe care o aveți cu dvs." :)

[1/2

TP-LINK NEFFOS C5L este un smartphone ieftin care costă aproximativ 400 de zloți, poate fi un mare cadou de comuniune sau va satisface utilizatorul cu cerințe mai modeste. De asemenea, este foarte probabil ca acest model să meargă în curând să ofere unul dintre operatorii din oferta pentru zlotul proverbial.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Wideczet

Recomandat
Lasă Un Comentariu