Principal » Internet » TP-LINK NEFFOS A5 - Smartphone pentru mai puțin de 250 Zloți cu ecran aproape 6 inch

TP-LINK NEFFOS A5 - Smartphone pentru mai puțin de 250 Zloți cu ecran aproape 6 inch

Internet : TP-LINK NEFFOS A5 - Smartphone pentru mai puțin de 250 Zloți cu ecran aproape 6 inch

TP-Link introduce o ofertă de smartphone Neffos A5, adică un model creat pentru cei pentru care o prioritate atunci când alegeți un dispozitiv este un preț scăzut și funcționalitate.

Design Un nou model smartphone este o combinație de eleganță cu cea mai înaltă clasă. Aceasta oferă o locuință de grafit care se evidențiază cu o strălucire de iluminat. Ecranul smartphone-ului face dispozitivul la îndemână și convenabil de utilizat. Modern 5,99 inch HD + Fullview Afișaj cu proporții 18: 9 nu treceți să vă distrugeți niciun detaliu când faceți fotografii sau înregistrați filme! În plus, sticla rotunjită 2.5 d asigură confortul de utilizare. În plus, datorită utilizării tehnologiei bazate pe inteligență artificială, A5 recunoaște cu exactitate fața proprietarului, analizând la fel de mult ca 106 din punctele sale caracteristice. Soluții de siguranță Garanții TrustZone. [Img = neffosa5_3 Neffos A5 Noua tehnologie a fost EMC, ceea ce mărește rezistența și stabilitatea semnalului de viteză. Datorită acestui fapt, conexiunile sunt de mare calitate, iar utilizarea internetului este plăcerea însăși. În plus, 3050 acumulator în cel mai recent smartphone TP-LINK va fi cu siguranță suficient pentru a utiliza telefonul - trimiterea de mesaje, joc și navigarea rețelei - fără a fi nevoie de top-up. Mai multe tipuri trebuie să fie încărcat, care va oferi smartphone-ul pentru a lucra până la 318 de ore în modul de așteptare! Bateria Neffosa a fost concepută pentru respectarea standardelor de organizare IEC. Mai important, stabilitatea și siguranța utilizării bateriei garantează certificatele TÜV. În plus, acum puteți să vă păstrați cărțile preferate pe telefon, muzică sau filme fără nici o problemă. Smartphone-ul garantează 16 GB de memorie internă, cu posibilitatea de ao extinde până la 128 GB. sloturi utilizate pentru două cărți în standardul Nano SIM și un card microSD, permite utilizatorului să se extindă memoria internă a telefonului și utilizarea simultană a două numere. Modelul acestui smartphone a fost, de asemenea, echipat cu o cameră principală de calitate 5 MPX si o camera de 2 MPX din spate. [Img = neffosa5_1 Neffos A5 asigură o funcționare mai rapidă și mai ușoară, o memorie mai mare, timpi de încărcare mai rapidă și un nivel mai ridicat de securitate și este mulțumită de Android Pie 9 (versiunea Go). Mai mult, Neffos A5 a trecut testele riguroase la fiecare etapă de producție - pornind de la materii prime, la producția finală - astfel încât să ofere utilizatorilor cu un telefon funcțional și de încredere.

Neffos A5 va fi disponibil în grafit gri. Telefonul va fi acoperit de 24 de luni de la ușă la ușă de garanție, iar prețul său este de numai 249 PLN. Specificația completă Neffos A5 este disponibilă pe site-ul producătorului.[H2 Garanția ușilor la ușă [/ H2 Toate telefoanele TP-LINK NEFFOS sunt acoperite de o garanție de 24 de luni Dor-To-door sau o manipulare a serviciilor fără a fi nevoie să părăsească casa. Dacă apar probleme cu dispozitivul, după aplicație, acesta este preluat de curier și pe detrimentul companiei transferate pe site. După ce serviciul de service a finalizat costurile de trimitere a echipamentului proprietarului, de asemenea, acoperă producătorul. Drept și confortabil. În cazul în care modelul are o baterie înlocuibilă, este acoperit de o garanție de șase luni, iar unitatea principală a unui copil de doi ani. Mai multe informații: // www.Neffos.PL / Sprijin / Termeni de garanție.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Materiale de presare

Recomandat
Lasă Un Comentariu