Principal » Windows » TOWEB10.0.6.927

TOWEB10.0.6.927

Windows  : TOWEB10.0.6.927

TOWEB este un instrument amplu de creare a site-urilor profesionale și moderne care nu necesită abilități de programare.

Datorită programului TOWEB, vom putea pregăti nu numai un site web tematic (de ex. dedicat unui joc de calculator preferat sau orice altă pasiune), dar, de asemenea, pentru a proiecta un site de transport maritim. Instrumentul suportă HTML5 și CSS3, adică cele mai recente tehnologii care vă permit să utilizați opțiuni avansate.

Un aspect important al TOWEB este simplitatea utilizării. Doar descărcați instrumentul descris, selectați șablon din baza de date și apoi modificați-l în funcție de preferințele dvs. utilizând interfața intuitivă Wysiwyg. Aceasta înseamnă că putem vedea toate schimbările în mod regulat, adică. Adăugat text, fotografii, videoclipuri sau diverse efecte. De asemenea, putem partaja video de pe YouTube și chiar o hartă a hărților Google.

TOWEB vă permite să creați un site web care va fi compatibil cu toate dispozitivele, astfel încât acesta va funcționa fără probleme nu numai pe computer, ci și pe tabletă, telefonul smartphone și chiar la televizor. Dacă este necesar, putem avea grijă de poziționarea adecvată a SEO, astfel încât site-ul nostru să apară într-o poziție mai înaltă în motorul de căutare Google.

Recomandat
Lasă Un Comentariu