Principal » Internet » Tor browser către lamus? Firefox însumi va avea grijă de intimitatea utilizatorilor

Tor browser către lamus? Firefox însumi va avea grijă de intimitatea utilizatorilor

Internet : Tor browser către lamus? Firefox însumi va avea grijă de intimitatea utilizatorilor

Vă puteți aștepta ca operă a programului Opera sau Vivaldi al unei implementări extrem de eficiente a noilor funcții să forțeze răspunsul la Mozilla. Cu ceva timp în urmă am descris o mare funcție promițătoare a containerelor cu identități și astăzi știm deja despre următorul, pe care utilizatorii le vor primi intimitatea cu entuziasmul.

Cum Donciles TOR Browser Bundle.

Este ferm prea devreme pentru a vorbi despre orice formă de concluzie în Firefox toate funcțiile de modificare pentru o conexiune ușoară la pistă. Cu toate acestea, problema de noapte, care este acum disponibilă pentru descărcare și testare pe propria răspundere, au lovit trei funcții a căror aplicație este de a proteja identitatea și obstrucția de identificare a utilizatorului. Desigur, trebuie să vă amintiți că apariția lor în versiunea de noapte nu garantează că Mozilla va face implementarea unei versiuni stabile 50.

Funcțiile menționate pentru blocarea în primul rând a cererilor de la pagini pentru a oferi o informație despre client. Primul dintre ele blochează posibilitatea enumerarea pluginurilor și a tipurilor de MIME - aceste informații sunt utilizate de serviciile de urmărire a utilizatorilor. În mod similar, cazul este cu a doua noutate: Firefox va returna paginile "0 " pe care doresc să le identifice cu parametrii ecranului de screening.orientare.Unghi și ecran.orientare.tip.

Ultima modificare a vieții private este modificarea managerului de descărcare: Este posibil să ștergeți din meniu după ce faceți clic pe obiectul descărcat cu butonul din dreapta al mouse-ului deschis cu

..

. Deși știrile introduse de această dată este dificil de luat în considerare revoluționar, ele reprezintă o direcție specifică în care se poate urma Mozilla. Implicit, toate caracteristicile noi sunt dezactivate, le puteți activa în panoul DESPRE: config.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu