Principal » Internet » TOR Browser 9.0: Butonul cu ceapă a dispărut, totul este în setări

TOR Browser 9.0: Butonul cu ceapă a dispărut, totul este în setări

Internet : TOR Browser 9.0: Butonul cu ceapă a dispărut, totul este în setări

Pista de proiect a emis o nouă versiune a browserului Browser, facilitând că se deplasează într-un întuneric. TOR Browser 9.0 Introduce corecțiile de interfață rezultate din integrarea mai profundă a rețelei de cale cu browserul.

Nu mai există niciun buton cu ceapă

Imediat după pornirea browserului 9 piesă.0 Veți observa că lângă bara de adrese nu mai există niciun buton cu ceapă. În locul lui era o mătură, care curăță complet sesiunea și începe din nou browserul când ai nevoie de o nouă identitate pe pistă. În meniul browser puteți, de asemenea, să rulați cu ușurință un nou traseu pentru site-ul dvs. pe care l-ați vizitat.

Toate setările de conectare cu DarkNet au fost mutate în preferințele browserului. Dacă utilizați rețeaua în care piesa este limitată, puteți descărca o listă de poduri de pe serverul de proiect.

În plus, browser 9 piesă.0 va avertiza înainte de a naviga pe ecranul complet pe ecran. Dimensiunea ferestrei browserului este unul dintre parametrii de pe baza căruia puteți încerca să urmăriți utilizatorul. Vă recomandăm nu numai navigarea în fereastră, ci și o schimbare frecventă a dimensiunii sale.

În plus, piesa browserului acoperă propriul recipient, astfel încât acestea să nu fie capabile să citească dimensiunea reală a ecranului, ceea ce va ajuta utilizatorii mai puțin experimentați - de aceea vedeți uneori un cadru gri în jurul paginii.

Baza browserului 9.0 este Firefox 68.2.0 - Versiune suport prelungită. Scapa de un buton cu ceapă necesară o interfață mai profundă în interfața Firefox.

Puteți găsi cea mai recentă versiune a piesei de browser din baza noastră de date pentru Windows, MacOS și Android.

[Cadru Vrei să fii sigur pe web? Butdefender te va proteja în fața multor amenințări.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Securitate software

Recomandat
Lasă Un Comentariu