Principal » Internet » Track-ul browserului 7.0.6: strict legat de actualizarea de securitate

Track-ul browserului 7.0.6: strict legat de actualizarea de securitate

Internet : Track-ul browserului 7.0.6: strict legat de actualizarea de securitate

Browserul TOR Browser are o nouă versiune cu numărul 7.0.6. Actualizarea aduce mai multe modificări, majoritatea care pot fi combinate într-o categorie comună, care este de securitate. Cea mai mare noutate este, fără îndoială, utilizarea unei versiuni stabile a piesei 0.3.1.7, dar aceasta nu este singura modificare.

Programul se bazează acum și pe Firefox 52.4.0 ESR și actualizat https-evertehere și nosropt. Ca erori de obicei, bine-cunoscute și aici sunt, de asemenea, rezolvate, iar aici, fără surpriză, vorbesc, de asemenea, în principal despre creșterea continuă a securității și a vieții private.

Tor browser-ul a fost îmbogățit cu avertismente atunci când pornește modul ecran complet (acest lucru crește riscul de captare a conținutului) și scurgerile au fost fixate la copierea textelor lungi din consola web. Dimensiunea ferestrei de setări MAKI a fost, de asemenea, îmbunătățită, iar defecțiunea a fost eliminată provocând toate cardurile să se oprească numai una închisă.

Cu toate acestea, cele mai vizibile beneficii pot rezulta din aplicarea noii versiuni a piesei, care poate fi citită pe blog în detaliu: versiunea 0.3.1 TRACK acceptă acum informații despre cataloage în formate mai compacte pentru a economisi transferul (...) Există, de asemenea, multe funcții mici, corecții de lansare anterioare, precum și baza pentru upgrade-uri la serviciile de ceapă la 0.3.2.

Browser Browser este disponibil pentru descărcare din baza noastră de date.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu